Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kéne ismerkednem?

Figyelt kérdés

16/L vagyok,165cm,szőke hajú, kék szemű. Még sose volt barátom, és ez már nagyon zavar,de lehet hogy velem van a baj. Elég visszahúzódó vagyok, de nem mondanám magam csúnyának és a jegyeim is jók. El szoktam járni a barátaimmal bulizni,mégse találkoztam eddig olyan fiúval,aki hosszabb kapcsolatot szeretett volna kialakítami és tetszett volna nekem. Mostmár rendes hosszútávú kapcsolatot szeretnék,de nem tudom hogy találhatnék egy rendes fiút,mert eddig mindenki csak 1 éjszakára akart felszedni,a gimiben pedig nem találkoztam eddig olyan emberrel,akivel ezt megvalósíthatnám.

(Most nem évekre akrok előre tervezni,csak egy normális kapcsolatot szeretnék kialakítani)

2016. szept. 21. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt is lehet elvileg:D
2016. szept. 21. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugye suliban;bulikban;baráti társaság;ha jársz edzeni akkor az ott lévő emberekkel;facebook 🙂.Ezek jutottak eszembe így hirtelen.
2016. szept. 21. 18:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem igy mukodik. Majd talalkozol olyannal akibe szerelmes leszel, vele van eselyed normalis kapcsolatra. Csak ugy talalni valakit, akivel ez megoldhato az kb lehetetlen.

Szexre pesze barhol talalsz partnert.

2016. szept. 21. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Pacsiii 👊 10 centivel vagyok magasabb, de ugyanabba a cipobe jarok mint te :D azzal a kulonbseggel, h en nem akarok baratot.

De a suliba nincs senki aki tetszene? Jar el baratokkal kulonbozo kisebb osszejovetelekre, koncertek(mar ha lehetseges ott jozan embert talalni)

Jonni fog az :D ha setalgattok a varosba, ott is talaltok fiukat

2016. szept. 21. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van kedved beszélgetni írj
2016. szept. 21. 19:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha visszahuzodó vagy az eggyáltalán nem taszító hanem aranyos. Ne törd magad és ne kattogj ezen a témán majd lesz ha lesz. Az eröltetett kapcsolatok amugy se sülnek el jól. Csak azért kapcsolatba kezdeni h legyen nekem elhiheted nem jó sőt nagyon káros én 23éves koromig vártam és ekkor meguntam lett egy kapcsolatom de bár ne lett volna mert hasznom nem volt belőle azon kivül h mára van egy ex nevű ismerősöm facen.
2016. szept. 21. 19:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2016. szept. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!