Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kéne ismerkednem?
16/L vagyok,165cm,szőke hajú, kék szemű. Még sose volt barátom, és ez már nagyon zavar,de lehet hogy velem van a baj. Elég visszahúzódó vagyok, de nem mondanám magam csúnyának és a jegyeim is jók. El szoktam járni a barátaimmal bulizni,mégse találkoztam eddig olyan fiúval,aki hosszabb kapcsolatot szeretett volna kialakítami és tetszett volna nekem. Mostmár rendes hosszútávú kapcsolatot szeretnék,de nem tudom hogy találhatnék egy rendes fiút,mert eddig mindenki csak 1 éjszakára akart felszedni,a gimiben pedig nem találkoztam eddig olyan emberrel,akivel ezt megvalósíthatnám.
(Most nem évekre akrok előre tervezni,csak egy normális kapcsolatot szeretnék kialakítani)
Ez nem igy mukodik. Majd talalkozol olyannal akibe szerelmes leszel, vele van eselyed normalis kapcsolatra. Csak ugy talalni valakit, akivel ez megoldhato az kb lehetetlen.
Szexre pesze barhol talalsz partnert.
Pacsiii 👊 10 centivel vagyok magasabb, de ugyanabba a cipobe jarok mint te :D azzal a kulonbseggel, h en nem akarok baratot.
De a suliba nincs senki aki tetszene? Jar el baratokkal kulonbozo kisebb osszejovetelekre, koncertek(mar ha lehetseges ott jozan embert talalni)
Jonni fog az :D ha setalgattok a varosba, ott is talaltok fiukat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!