Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hol kéne ismerkednem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hol kéne ismerkednem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Facebookon próbáltam már de ha ráírok egy csajra akkor vagy meg se nézi az üzenetem, vagy beszélgetünk 2 napig aztán abba marad mert vagy nem mond nekem semmit a csaj csak én erőltetem vagy rövidre fogja az egészet. (Ez mit jelent amúgy, hogy lehetne ezt kiküszöbölni?)

Suliban nem igazán tudok mert haverok szopatnának ha egy csaj lekoptatna, utcán pedig biztos mindenki siet a dolgára...

Olyan csúnya mégse vagyok hogy így leignoráljanak a nők mert már volt 1 barátnőm. Mit kéne tegyek? Hogy próbálkozzak? Szerintem uncsi a személyiségem, hogy tudnám feldobni, változtatni rajta? Egyszerűen sablon szövegeim vannak nem vagyok nagy dumás.

15/F

2015. nov. 30. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Suliban nem igazán tudok mert haverok szopatnának

lol. ilyen szar kifogást.. már bocs, mit érdekel hogy szivatnanak? :D

2015. nov. 30. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tegyük félre azt hogy szopatnak akkor is. Ha ugyanúgy lekoptat a csaj akk szerinted nem lesz szar látni később? :D
2015. nov. 30. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
"Aki nem mer nem is nyer" - közhey
2015. nov. 30. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!