Mégis hol kéne ismerkednem?
24 eves lany vagyok, nem nezek ki rosszul, tudok emberekkel beszelgetni, nem vagyok kifejezetten otthonulos, magaba zarkozott tipus sem. Nem szeretnek feltetlenul komoly kapcsolatot, de azert nem egyejszakasokra hajtok. Teny, hogy vannak elvarasaim, de nem irrealisak, nem brad pittet keresem, nem kell, hogy milliomos legyen vagy szuper kigyurt. Annyi a kikotesem, hogy azert nezzen ki valahogy, ne kelljen szegyenkeznem, legyen intelligens es egyezzen a humorunk.
El szoktam jarni szorakozni, de az ilyen helyeken altalaban csak taplok kezdemenyeztek eddig. Mint mar emlitettem, nem vagyok az egyejszakasok hive sem. Nem vagyok csunya, de azert nem nezek ki olyan extran sem, hogy fiuk csak ugy odajojjenek hozzam pl konyvtarban, buszmegalloban stb. Egyszer-ketszer elofordult ilyen, de az illetok kritikan aluliak voltak.
Jelenleg meg tanulok, az egyetememen nem sok a fiu, olyan meg plane nem nagyon van, aki szoba johetne. A korabbi iskolaim nem tul nagyok, a regi fiu ismeroseim vagy mind parkapcsolatban vannak vagy egyaltalan nem az eseteim. Ahol lakom, ott se nagyon vannak fiatalabbak, helyes fiuk meg plane nem. A barataim baratait, ismeroseit tobbnyire mind ismerem, egyikkel se vagyunk egymas esetei. Szoval ezek a lehetosegek mind kiesnek. Munkam meg nincs, jelenleg ez az egyetlen remenyem, hogy majd egyszer.
Eddig egy komolyabb baratom volt, ot interneten ismertem meg (nem tarskereseon), de az online ismerkedes tobb okbol sem szimpatikus. En szeretem ha latjuk egymast elsore, hogy egyikunket se erje csalodas. Tarskeresore nem regisztralok, mert tobbnyire nyomorekkal van tele, tetszik vagy sem. A tindert esetleg letoltenem, de ott meg mindenki csak szexet akar es ugyan nem vagyok csunya, de annyira jo csaj sem, hogy szazasaval kapnam az ajanlatokat. A testisegen alapulo kapcsolat ellen nem lenne kifogasom, hogy megbizhatnek az illetoben es tudnam, hogy mellettem nem dug mas lanyokat.
Mar irtam, hogy nem vagyok ilyen begubozott kis konyvmoly, de igazabol semmi olyan hobbim nincs, ami altal nagyon masokat megismerhetnek. Nem jarok sportolni, szakkorokre, ilyesmik. A muzeumban, koncerten stb ismerkedes csak a filmekben mukodik.
Nem vagyok teljesen ketsegbeesve, de realisan belegondolva ugy erzem, minden kapu bezarult elottem, mas nem jut eszembe. Pedig tenyleg nem a szoke herceget varom feher lovon, es eleg elkeserito, hogy nalam sokkal csunyabb, butabb, unalmasabb emberek is milyen konnyen talalnak part. En nem tudom, masok hol es hogyan ismerkednek.
Esetleg valami tipp? Vagy cafoljatok meg.
(NEM KEREK privatokat!!)
Cseréjünk képet, és ha tetszel, folytatjuk
24f
Na jó, akkor kezdjük...
Néha te is kezdeményezel?
Igen, de hat nem varhatok eletem vegeig a csodara. Mindig azt mondogatjak, hogy 'jaj majd ugyis talalsz valakit' de mi van ha nem? Leteznek emberek, akik egyedul maradnak es en nem akarok ilyen lenni, csak nem tudom, hogy tehetnek ellene.
Mindig azt olvasom itt is meg ugy mindenhol, hogy ezek a mostani nok milyen felszinesek, mert csak a penzre meg a kigyurt izmokra hajtanak. De en tenyleg beernem egy atlagos, de azert jo kiallasu, ertelmes, vicces fiuval, akinek jo az izlese. Meg csak azt sem varom el, hogy full szerelmes legyen belem. Az elozo baratom is total atlagosan nezett ki, nem volt lakasa, kocsija, sok penze, meno munkaja ilyesmi, de tudtam vele beszelgetni, nevetni, jot szexelni. Ezek tenyleg nem extra dolgok es annyira nem vagyok en se rossz parti (nem egoizmusbol, de tisztabsn vagyok magammal, az erossegeimmel es a gyengeimmel is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!