Kedves srác vagyok, hol kéne ismerkednem? (részletek lent)
Figyelt kérdés
24 éves vékony testalkatú srác vagyok. Kisfiús arc. A közeli ismerőseim szerint kedves, aranyos vagyok aki nyugodt. Viszont a "rossz fiús" énem magától nem jön elő. Általában csak más tudja kihozni belőlem. Szeretek beszélni, de leginkább csöndes vagyok(embertől függ..:). Az érdekelne, hogy szerintetek hol kéne ismerkednem? Tegnap este discoban próbálkoztam de kevés sikerrel. Igaz tudom a disco rossz hely erre, viszont táncolni szeretek. :) Meg úgy alapjába véve az éjszakai élet nem áll távol tőlem. Mit ajánlanátok?2015. ápr. 11. 15:17
1/12 anonim válasza:
Én pedig egy kedves őzike vagy. :) Lányok, valaki? Egy nagyon kanos őzike vagyok...
4/12 A kérdező kommentje:
Még szerencse, hogy nem vagyok se kanos, se őzike. :D Elsősorban ötleteket várok. :)
2015. ápr. 11. 15:21
5/12 anonim válasza:
Persze,persze.Én meg a Jolly vagyok.
6/12 anonim válasza:
Honnan tudjuk hol kéne ismerkedned? Azt se tisztáztad mi az ismerkedés célja... "4 éves vékony testalkatú srác vagyok. Kisfiús arc. A közeli ismerőseim szerint kedves, aranyos vagyok aki nyugodt. Viszont a "rossz fiús" énem magától nem jön elő. Általában csak más tudja kihozni belőlem. Szeretek beszélni, de leginkább csöndes vagyok(embertől függ..:). " "Tegnap este discoban próbálkoztam de kevés sikerrel. Igaz tudom a disco rossz hely erre, viszont táncolni szeretek. :) Meg úgy alapjába véve az éjszakai élet nem áll távol tőlem." Ezek hogyan jönnek az ismerkedéshez? Érdeklődési körödről írhattál volna egy picit... Értelmetlen az egész.
8/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
#8.-as.XD.Én ismerkednék veled,itt 1kép rólam: [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!