Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan fiú még, aki...

Van itt olyan fiú még, aki valamiért egy lánynak sem az esete, mégis hogyan bírjátok, hány lánynál próbálkoztatok már? Miért számít a külső ennyire amúgy?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 13. 18:33
 1/8 anonim válasza:

Én most szakítottam a barátnőmmel, mert szerinte túl sokban különbözünk. És ezt már megkaptam egy pár lánytól.. Viszont próbálkozással nem ér sok mindent az ember. Inkább úgy mondanám, hogy ha vkivel jól érzem magam és úgy látom lenne jövőnk, akkor lépnék.

Hmm.. hány lánynál?

Sok, kb. 10-15, nem tom.

18/F

2015. ápr. 13. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
1: 10-15 nem sok...
2015. ápr. 13. 18:44
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem tudhatom milyen érzés mert nagyon helyes gyerek vagyok. Néha már cserélnék egy-két ilyen kérdezővel mert nagyon rossz levakarni magamról a lányokat. Egy idő utan uncsi hogy Mindenkit megkapok :(
2015. ápr. 13. 18:44
 4/8 anonim válasza:
De abba a 10-15-be a régi szerencsétlenkedéseim is benne vannak..
2015. ápr. 13. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
4: mint például? Egyébként vannak olyanok, akik a szerencsétlenkedéseikből se tanulnak... Ezalatt értsd, hogy 200-300 nőnél próbálkoztak már be sikertelenül.
2015. ápr. 13. 18:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogyan lehet kibírni? Nos egyszerű, túlteszed magad rajta. Elfogadod, hogy egyedül maradsz és beletörődsz a helyzetbe. Vagy ennek ellenére próbálkozol töretlenül átvészelve a hullámvölgyeket. De úgy gondolom nem feltétlenül van mindenkinek párja a világban. Különben nem görcsölnének annyit az emberek rajta, hiszen egyszer úgyis megtalálják egymást.
2015. ápr. 13. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Megközelítőleg 10 éve próbálok szerelmi párkapcsolatba kerülni és folyton visszautasítást kapok. Pedig szerintem a külsőm nem csajűző. Eddig kb 100 lánynál próbálkoztam a 10 év alatt, valamint pár hónap alatt 500 lány adatlapját néztem át társkeresőn (ebből 50-nek írtam és 0 válaszolt), de túl magas elvárásaik voltak. Például azonos városbeli lakhely.

A külső csak a lányoknak számít, valami miatt megbélyegzik a férfiakat. Személy szerint én teljesen más szempontok szerint "ítélem meg" a lányokat.

26/F

2015. ápr. 13. 19:59
 8/8 anonim válasza:
Kicsit megkésve, pl. hogy nem mertem oda menni a lányhoz és face-n vallottam szerelmet... Ilyet Ne csinálj! Komolyan, inkább szedd össze a golyóid és menj oda hozzá. Ha meg elutasítanak akkor férfiként fogadd el. Mert ha nem így teszed, hanem csak rágod magad rajta, még lehet hogy be is égeted magad. Férfiak vagyunk, nyilván tetszik a másik nem (az lenne a baj, ha nem) és az nem ciki. (4-es válaszoló)
2015. ápr. 19. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!