Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ilyen nyomorék vagyok a lányoknál?

Figyelt kérdés
Már 18 éves vagyok es abszolút nincs kapcsolatom a lányokkal , eggyel sem chatelek ha barátokkal elmegyek valahova akkor a szemükbe olyan vagyok mint egy szellem, rám se néznek meg csak véletlenül sem szólnak hozzam. De nem is igazán tudnék olyanokról beszélni ami vonzó lenne a számukra, hogyan lehetne ezen változtatni? Azt sem tudom hirtelen mit írjak ide le ami me hasznos lehet, ha valaki segítene az kérdezzen esetleg.

2016. szept. 16. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan öltözködsz? Használsz parfümöt? Milyen stílusod van?
2016. szept. 16. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Jól öltözködom sokat költök ruhákra is, a környezetem szerint a stílusom rendben van. Parfümöt is használok, abból is többet alkalomtol függően.
2016. szept. 16. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
keresed velük a kapcsolatot rendesen? én pl badoon találtam a barátnőmet akivel már majdnem 2 éve vagyok együtt és a világ legjólelkűbb teremtését találtam meg benne. mindent megtesz értem az életét is feláldozná sztem annyira szeret természetesen én is őt. Amikor megismertem lelkileg teljesen össze volt törve mert kihasználták előttem már jó párszor de én segítettem neki kijönni a gödörből és azóta szinte ragyog minden pillanatban :) próbálkozz te is ilyen oldalakkal akátr mert az h nem is chatelsz eggyel sem az a te hibád is mert tévedés az h a neten nem lehet nagyon értékes kapcsolatot kialakítani :)
2016. szept. 16. 23:12
 4/11 anonim ***** válasza:
A saját viselkedéséről nem irtam semmit
2016. szept. 16. 23:12
 5/11 Orultseg123 ***** válasza:
67%

Jah igen az a legfontosabb hogy milyen parfümot hasznalsz😂 Istenem... 2k16

Irj privatba. En szivesen segitek neked. 15L

2016. szept. 17. 02:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem keresem a kapcsolatot mert ahogy látom semmi értelme sincsen, ha senki nem mutat semmi érdeklődést az azért van mert nem is erdeklek senkit, én meg így nem fogok mindenkihez odaállni. Ez azért zavaró mert más után kérdeznek meg érdeklődést mutatnak es akkor meg jo, hogy kezdeményez egy fiú.
2016. szept. 17. 09:42
 7/11 anonim válasza:

most nem egészen értem. akarsz lányokkal beszélgetni/kapcsolatot teremteni, vagy nem? mert azok alapján, amiket írtál, úgy tűnik, hogy nem. nem muszáj mindenkinek görcsösen párt keresnie, sokan nagyszerűen megvannak egyedül :)

ha mégis szeretnél: a kisugárzás, önbizalom nagyon sokat számít. ha te nem hiszel magadban, más hogy hinne? kezdeményezni kell, igen. lehet, hogy lesz pár elutasítás, de az is tapasztalat. ha nem próbálkozol, sose találod meg azt a lányt, akit keresel. :) ha behúzod füled-farkad, jó hogy senki nem foglalkozik veled, már bocs.

2016. szept. 19. 21:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen akarok, de bevallom, hogy azt szeretnem ha nálam is ugy kezdeményezne nehány lány mint másnál. Es valóban en is látszólag jól elvagyok egyedül de megis vágyom egy barátnőre es pont ezektől a nehány visszautasítástól akarom magam megkímélni es húzom be fülem - farkam, de akkor emiatt a tetlenseg miatt nem foglalkozik velem senki?
2016. szept. 19. 21:54
 9/11 anonim válasza:
lehet, hogy azt hiszik, hogy jól elvagy egyedül :) szerintem kezdeményezz te is. már attól is nőhet az önbizalmad, hogy volt bátorságod megszólítani/beszélgetni, még akkor is, ha elutasít. :) hajrá, legyél nyitott :)
2016. szept. 19. 22:31
 10/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom most már de eddig is olyan rideg volt velem mindenki. Inkább távolságtartó mintsem közeledő, ezért kicsit megcsappant a önbizalmam.
2016. szept. 20. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!