Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne lányoknál kezdeményezni?
Figyelt kérdés
adott egy deszkás/rocker srác, akinek jó a humora, nem ronda, beszédes, és sokoldalú, nyílt. De félénk. Mármint ismerkedés terén.
Egyszerűen nagyon nehezen megyek oda lányokhoz. Barátkozni könnyen, de randíra hívni nem nagyon merem a lányokat.
A kérdésem, az lenne, lányok, hogy ti hogy képzelitek el hogy egy srác odamegy hozzátok? Mármint mivel lehetne nyitni?
2016. ápr. 27. 20:56
1/2 anonim válasza:
Ha valóban jó a humorérzéked, talán támaszkodj erre. A (jóízlésű) viccet általában mindenki szereti. És határozott fellépés sem árt. De nem kell feltétlenül egyedül odamenni bárkihez is, ha pont társaságban vagytok, nem olyan feltűnő, ha vkit kiszemeltél 😊
2/2 anonim válasza:
Bármivel oda lehet menni, csak menj oda, ne hagyd ki a lehetőséget, lehet hogy a lánynak is tetszel! Én örülnék ha oda jönne az a srác aki tetszik nekem, csak ő is olyan félénk, pedig mások szerint nem vagyok közömbös neki, mert folyton néz stb stb... :(
Hajrá!!! ;)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!