Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, barna hajú srácként van esélyem a lányoknál?
Figyelt kérdés
2016. júl. 31. 21:55
1/12 anonim válasza:
Miért ne lenne? Én is 174 centi vagyok, ezért alapból csak a magas fiúknak van esélye.
3/12 anonim válasza:
Miért kérdezel olyat, amire egyértelmű a válasz?
4/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, ez egyén függő, amúgy én is ilyen vagyok, "magas barna hajú srác".
A válasz egyértelműen igen, egyébként már az 5. ilyen kérdést látom a héten kb. :D
Amúgy magas barna hajú lányok írhatnak privibe. ^^
5/12 anonim válasza:
Oke, en meg magas barna haju lany vagyok :D
Miert ne lenne eselyed?
Amugy ha gondolod írj ;)
6/12 anonim válasza:
én is magas vagyok lány létemre, így nekem pozitívum, ha magas valaki :D
7/12 anonim válasza:
Ez nem túl sok információ ahhoz, hogy eldöntsem lenne-e esélyed... vannak magas barna hajú srácok akik bunkók és vannak akik normálisak. Alapvetően semmi bajom ninvs a magas barna hajú srácokkal. 17l
8/12 anonim válasza:
Nincs, mert hülye vagy, mint 1 ló
9/12 anonim válasza:
Nincs! A lanyok undorodnak a barna haju fiuktol...es meg ha magas is...asd el magad a kertbe a muskatli melle!!44negy4!
Mi lesz a legkozelebbi kerdes? "Lanyok, van 2 fulem es nem vagyok szatyor, van eselyem..?!"
Ha ismerkedni akarsz legyel mar tokos es azt ird ki...
10/12 anonim válasza:
Nem tudom neked mi a magas de én 2m-nél magasabb vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!