Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti elfogadnátok egy ilyen srácot? Nektek ez bejönnének ezek a programok?
Nektek ezek bejönnének: romantikus fürdőzés, romantikus filmnézés, festői naplemente egy gyönyörű dumaparti részről (nem BP), piknikezés, elmenni sporteseményekre, akár nézőként, akár sportolóként, romantikus csillagnézés, együtt alvás (kifejezetten nem szex), komolyzenei koncert, esetleg közös kockulás, STB (HA VALAMI MÉG ESZEMBE JUT, LEÍROM) ....
Srác:
Külső: Barna hajú, barna szemű, sportos, 175cm,
Belső: Szorgalmas, makacs, hűséges, tisztelettudó, érzelgős, felelősségtudatos, céltudatos, kitartó, lobbanékony
Szerintem jo programok. Plusz pont mikor egy srac nem csak a szexre megy. Jo pasi lehetsz :)
16L
Túl nyálas vagy öcsém!
14-es Adonisz???
Tudod te egyáltalán,hogy ki Adonisz?
Nekem túl nyálas... A csillag nézés nem rossz, szeretem nézni a csillagokat, persze nem a nyáltenger így lávcsizlak meg úgy, hanem mint filozófiailag és csillagászatilag :D
Piknikezés még oké, sport alatt nem tudom mit értesz, focit pl utálom, a kockulás is oké, a többi nálam kuka.
Tulajdonságilag rendben vagy, az érzelgős hát attól függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!