Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti elfogadnátok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti elfogadnátok egy ilyen srácot? Nektek ez bejönnének ezek a programok?

Figyelt kérdés

Nektek ezek bejönnének: romantikus fürdőzés, romantikus filmnézés, festői naplemente egy gyönyörű dumaparti részről (nem BP), piknikezés, elmenni sporteseményekre, akár nézőként, akár sportolóként, romantikus csillagnézés, együtt alvás (kifejezetten nem szex), komolyzenei koncert, esetleg közös kockulás, STB (HA VALAMI MÉG ESZEMBE JUT, LEÍROM) ....

Srác:

Külső: Barna hajú, barna szemű, sportos, 175cm,

Belső: Szorgalmas, makacs, hűséges, tisztelettudó, érzelgős, felelősségtudatos, céltudatos, kitartó, lobbanékony

2016. szept. 16. 21:35
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Igen be:D
2016. szept. 16. 21:51
 12/26 A kérdező kommentje:
16F ez még lemaradt
2016. szept. 16. 21:56
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon nem jön be , már bocsi. Szeretem a romantikus dolgokat de ez azért már igy sok előre megtervezve szinte...hol a spontanitás?! Egyik " program ajánlat" sem jön be , de ez csak az én véleményen 😁😅 16/l
2016. szept. 16. 22:18
 14/26 anonim ***** válasza:

Úristen, de még mennyire, hogy elfogadnám. És még a programok is 😍😍 egy Adonisz😍

Ui.: Minden fiú lehetne ilyen

17/L

2016. szept. 16. 22:36
 15/26 anonim ***** válasza:
én programom jobb: triumph spitfire szerelés a garázsban. Ahany csavart meghúztál annyi kilometert vezethetsz
2016. szept. 16. 22:44
 16/26 A kérdező kommentje:
#15-os :D
2016. szept. 16. 22:53
 17/26 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon is tetszenél!!! Ha akarsz írj :)

14/l

2016. szept. 16. 23:04
 18/26 anonim ***** válasza:

Komolyzene nem! Nekem is kicsit tul sok a romatikus, de ha lenne benne kis rosszalkodas:):):)

Ha van kedved irj;)

16L

2016. szept. 18. 10:15
 19/26 anonim ***** válasza:
78%
Te jó isten hát én szétröhögném a lelkem ha velem komoly zenét akarnál hallgatni nem hogy még elcibálni koncerte. A csillagnézést is megunnám 2 perc alatt szép szép de nem lesz más ha 2 percig vagy ha 2 óráig nézem. Piknikezni meg különösen utálok rosszul vagyok a bogaraktól . A romantikus filmezést nem tudom hogy érted összebújva vagy romatikus filmet nézve mert ha a titanicot nézve teletaknyolnál egy doboz zsepit felállnék és azonnal ott hagynálak majd másnap lenne egy jó témám a barátnőimmel .Nekem ezek annyira de annyira túl nyálas dolgok. A szeretetet másképp is ki lehet fejezni nem kell hozzá punusnak lenni. Sokkal inkább bejövősebb egy gyorsulás motoron vagy kocsiba a sebességet mindig is imádtam de leinkább ami megfog egy férfiban az 2 dolog a határozottság ,magabiztosság vagyis legyen védelmező típus érezzem magam mellette biztonságba amit egy olyan fiúból aki Beethoven szinfóniájit hallgatja nem mondanám elképzelhetőnek. És a jó humor ,kommunikáció az hogy tudjak vele kötekedni. Ez a belső de mondok neked egy nagy titkot lelehet pontozni simán mert itt mindenki adja hogy a belső a lényeg de nem a "külső megfog a belső megtart a jó szex összeláncol" . Írják hogy ilyen rendes olyan aranyos vagyok és utána válaszolják hogy ilyen pasira vágynak csak nem mindegy hogy ki írja egy dagadt pattanásos fiúcska vagy egy kigyúrt fehérnemű modell :D . Szóval ha ilyen vagy amit leírtál vagy azert nincs csajod mert csunya vagy vagy azert mert még se vagy ilyen mert magadat isteniteni könnyű a hibát meg úgy is mas fogja tapasztalni. 21L
2016. szept. 18. 11:34
 20/26 anonim válasza:
Kockulás alatt a videójatékozás jönne be, komolyzene nem, romantikus fimnézés nem (filmnézés jöhet, de ne romatikus film legyen), a többi okés. Külső rendben. Mivel én is makacs vagyok meg lobbanékony szerintem sokat marnánk egymást.:D Mennyire érzelgős? Ha minden kis hülyeségen bőg az gáz, de ha olyan értelemben érzelgős, hogy szereti a romantikát, akkor okés.
2016. szept. 18. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!