Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok olyat csinálni, hogy direkt néztek egy adott embert mindig hogy elhiggye tetszel neki, de közben pedig csak magatokban kiröhögitek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 14. 15:01
11/14 anonim válasza:
Nem. Azt hittem,hogy te csinálod és szánalmas lenne. De ha kimutatta,meg ki tudja. Lehet,hogy pont tetszel neki.
12/14 anonim válasza:
Tudod lehet, hogy kínjában nevet..mármint én is szoktam amikor tetszik valaki és róla beszélünk a barátnőimmel es zavarba jovok. Ilyenkor nem az adott személyen nevetünk. Én azon, hogy zavarban vagyok, a barátnőim meg azon hogy rák vörös vagyokXD egyaltalan nem biztos hogy rajtad
13/14 anonim válasza:
Akkor csak egy idióta pletyka miatt necetbek ki,csak nem tudsz róla.
14/14 anonim válasza:
aki ezt csinálja, annak csak annyit tudok üzenni, hogy a k__va anyját. megtörtént ez velem, nem kívánom senkinek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!