Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti szoktatok "hosszan" magatok...

Ti szoktatok "hosszan" magatokban beszélni?

Figyelt kérdés

Mármint nem csak egy-kèt szót, hanem komplett "dialógokat" nyomatni magatokkal bizonyos tèmákat átbeszèlve, ès közben röhögni a saját "szarkasztikus beszólásaitokon"... :D

Lehet beteg ember vagyok, de mikor egyedül vagyok a lakásban èn tökèoetes "kikapcsolódásnak" tartom XD Egyedül vagyok ezzel?

2016. júl. 6. 20:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem,nem vagy egyedül. Ha tele van a fejem mindennel, vagy csak egyszerűen valami történt velem, amit fel kell dolgoznom, hangosan kibeszélem magamból az egészet, és sokkal jobban átlátok mindent. Szerintem ez nem beteg dolog, sőt kifejezetten jót tesz, esetenként.
2016. júl. 6. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, én is szoktam. Én is főleg akkor, ha valamit nem tudok feldolgozni, vagy néha ha jólesik szidni valakit. Csak akkor szoktam, ha senki nem hallja. Röhögni nem szoktam magamon :)
2016. júl. 6. 21:57
 3/7 anonim ***** válasza:
nálam ugyan az mint az előttem lévő válaszolónál,szóval nem vagy egyedül ezzel haver:D
2016. júl. 6. 23:13
 4/7 anonim ***** válasza:
nincs kinek elmondanom, így kénytelen vagyok magammal megbeszélni.
2016. júl. 7. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Lényegében én is szoktam, csak gondolatban, nem mondom ki. Minek? Én úgy is "hallom". :D
2016. okt. 2. 17:17
 6/7 anonim válasza:
Nem vagy egyedül, énis ezt szoktam csinálni. Max ha nem egyedül vagyok itthon akkor suttogok. Viszont ha nem mondom ki a dolgot, akkor az meg sem történt. Szeretem elmesélni a körülöttem lévő semminek, hogy mi történt velem/mit gondolok.
2016. okt. 2. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én isbeszélek magamban egész jol elvagyok magamal én kérdezek és válaszolok magamnak . Nem beteges szerintem .
2016. okt. 2. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!