Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak! Ha lenne egy szerelmetek, de mellette más is nagyon tetszene, hogyan rendeznétek ezt le magatokban?
Figyelt kérdés
Nem akarok megcsalni senkit.2016. jún. 16. 01:05
1/5 anonim válasza:
egyszerű, arra figyelnék akibe szerelmes vagyok a másikkal meg nem foglalkoznék hogy elmúljon az érzés
2/5 anonim válasza:
A szerelem erősebb mint a fellángolás--> Pár hét és elmúlik. :) ne cssinálj butaságot! :)
3/5 anonim válasza:
Ha valaki tetszik a szerelmem mellett,akkor már nem vagyok szerelmes.Tehát elgondolkoznék azon,hogy jól működik e a kapcsolat...
4/5 Titusztitusz válasza:
Pl. párhuzamos kapcsolattal...
5/5 anonim válasza:
Ha csak tetszik, akkor nem gáz. Ha meg már érzések is fűznek hozzá, pl. személyiségjegyek miatt, akkor elgondolkodom azon, hogy "Vajon ez a kapcsolat, amiben most vagyok, mennyire gáz, vagy mi hiányzik?"
Először megbeszélem a párommal, hogy mit szeretnék ami hiányzik a kapcsolatunkból. Aztán ha nem sikerül, akkor a vége szakítás lesz, mert ha nem kapom meg, akkor nincs miért fenntartani a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!