Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a fiúk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiúk mindig csak a nagyszájú lányokra hajtanak még akkor is hogyha amúgy az illető lány elég csúnya?

Figyelt kérdés
2016. szept. 5. 15:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
83%
Szoval aki nagyszaju,az mar egybol r.ibanc es ramaszik a fiukra,ertem... Altalaban tolem zeng az osztaly,megsem pasizok allandoan,sot. Eddig osszesen ket fiuval csokoloztam,mindkettovel jartam,de meg szuz vagyok. Attol meg,hogy valaki hangos tipus,lehet rendes lany.
2016. szept. 5. 16:18
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
rondabb es visszahuzodo baratnoim is voltak bejonnek.
2016. szept. 5. 16:21
 13/22 A kérdező kommentje:
11-es ne haragudj, igazad lehet. Alapvetően nem a nagyszájúra akartam terelni a hangsúlyt, a menősködő r****okra gondolok. De úgy éreztem ez a kifejezés erős lenne, de már látom h a nagyszájú túl árnyalt volt..
2016. szept. 5. 16:31
 14/22 anonim ***** válasza:
76%
GYK kezdőcsomag: Kezdjünk el sírni, hogy minden fiú meg minden lány ugyanolyan, várjuk meg a válaszokat, hogy "Én nem vagyok olyan", nyugodt lélekkel térjünk aludni. Srácok, komolyan, miért kell mindennap legalább három ilyennek lennie ?
2016. szept. 5. 17:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#10 a fiúk is, nézz körül, és ezzel a válasszal te is általánosítottál :D
2016. szept. 5. 17:07
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez amiatt lehet, hogy a "nagyszájú" lányok általában mernek ismerkedni a fiúkkal, akiknek ők tökéletesen megfelelnek, tehát nem jutnak el odáig, hogy megismerjenek egy kicsit csendesebb lányt is. A r.banckodás más kérdés, van aki ilyen, van aki olyan.
2016. szept. 5. 18:36
 17/22 anonim ***** válasza:

Mindenki csak általánosít. Fiúk is és lányok is.

Egyébként meg az ilyen nagyszájú p#csákat le se szarom.

16F

2016. szept. 5. 19:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az nem is annyira biztos, hogy a nagyszájúra hajtanak, viszont akik azokra hajtanak, azok maguk is nagyszájúak jellemzően. Én nem vagyok nagyszájú, és nem is hajtanék nagyszájú csajokra, kivéve, ha "belémkötnek"
2016. szept. 7. 19:14
 19/22 just in válasza:
Mint bizonyára tudod (vagy ismered a választ)a fiúk azért szeretik a nagyszájú lányokat , mert azoknak nem kell kivetetni a mandulájukat.
2016. szept. 8. 11:50
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyszájú lányokkal nagyszájú fiúk beszélnek. Szerényebb visszahúzódó lányokkal viszont nem beszélnek bagy legalábbis ritkábban a nagyszájú fiúk ahogyan szintén a visszahúzódó fiúkkal nem nagyon beszélnek a nagyszájú lányok. Tehát ha nagyon szeretnél ismerkedni keress egy visszafogottabb fiút. Bizonyos mértékben az értelmesebb fiúknak vonzó is a kicsit visszahúzódó lány de ennek is van egy határa amin túl már pont ellenkezőleg. Személy szerint nekem pont nem jönnek be a "nagyszájúak".Az olyanok TÖBBNYIRE nagyon magabiztosak tehát anyu apu tele van pénzzel vagy pedig nagyon jól néz ki ami még egy indok hogy miért gyűlnek köré többen . De persze vannak olyanok is akikre az előbbiek nem igazak és csak személyiségből adódóan nagyszájú (ismerek ilyeneket is). Ez a VÉLEMÉNYem
2016. szept. 9. 06:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!