Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek milyen arányban írnak vissza társkeresőn? Ha nem írnak vissza akkor csúnya az illető?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 15:31
1/6 anonim válasza:
A "férfiak" az megszólítás akart lenni?
2/6 anonim válasza:
Egyszer-kétszer kipróbáltam a badoot csak úgy kíváncsiságból. Ha jól beállított képet raktam ki, akkor folyton kaptam a lájkokat és valaki még rám is írt. Ha egy előnytelenebb képet raktam fel, senki se írt, de nem is kaptam lájkokat se. Én nem írtam rá senkire. Egyébként se akartam így ismerkedni. Olyan erőltetett. Nem szeretem az ilyet.
3/6 anonim válasza:
Nincs bmw se audi se saját kéro, vagy nincs másik csajt fogdosó ölelkezős képem, tehát semmilyen arányban
4/6 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem kell rondának lenned, hogy egy nő se válaszoljon, elég ha nem vagy kifejezetten jóképű, ugyanis az óriási férfitöbblet miatt, az amúgy is válogatos nőknél, olyan magasra kerül a mérce, hogy azt tényleg csak a legjobban kinéző pár férfi képes megugrani. Ezért mondják mindig, hogy akire a való életben nem tapadnak a nők, semmi esélye sincs a társkereső oldalon.
5/6 anonim válasza:
rengeteg/0. Igen, biztosan a kinézetem miatt.
6/6 anonim válasza:
Elég alacsony arányban bár volt pár eset akivel egész jól elbeszélgettünk vagy legalábbis ezt hitette el velem aztán a semmiért egyszer letiltott :). Ilyet ír a csaj az oldalán hogy "visszahúzódó típus vagyok valamiért nem merek kezdeményezni de ha te megteszed nagyon valószínű hogy nyert ügyed van." Képek alapján elég szimpatikus volt nez az a fajta aki a legdrágább ruhákra maszturbál és 10 kiló cucc van az arcára kenve és a bemutatkozása alapján lehet hogy a visszahúzódása túl nagy de írjunk rá majd kiderül. Ráírtam egy darabig ment is a beszélgetés aztán nem tudom hogy pont akkor kötötték ki náluk az internetet vagy beleejtette a telefonját a wc-be de ő nem tiltott le csak egyszerűen azóta nem ír semmit pedig a beszélgetés alapján nekem bejött. Tehát válasz a kérdésedre : én tapasztalatom szerint elég kis arányban írnak vissza és ha meg is teszik akkor egyszercsak meggondolják magukat. Az hogy kinek mi csúnya az változó. Nekem pl a testileg tökéletes fejre viszont mint egy festékkel telinyomitt pacal helyett sokkal jobban tetszik ha valakinek átlagos alkata van de arca természetes módon szép. Akiknél én próbálkoztam nekem tetszettek és én se vagyok se túl ronda (vagyis remélem hogy nem ) se túl jóképű szerintem. Tehát akármilyen az illető ha nem vagy kigyúrva leszálkásítva hogy legyen kockáshas és nincs rajtad reiben napszemüveg miközben a legalább 10 milliós kocsinak támaszkodsz és nincs 15 filter a képeden akkor nem sok esélyed van hogy visszaírjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!