Tényleg az egyetlen olyan tulajdonság amit nem lehet elfogadni az az ha számodra csúnya az illető?
Figyelt kérdés
Lehet valaki hazug, undok, buta stb, ha jól nézel ki elfogadnak, majd mondják hogy ezen lehet változtatni stb. Még a megcsalást és megverést is megbocsátja sok nő.
Viszont, ha csúnya vagy a másik számára az olyan tulajdonság, amit nem lehet elfogadni és sose lesz belőle kapcsolat
2014. máj. 26. 13:48
1/6 anonim válasza:
a belső tulajdonságok megszépítenek...
2/6 anonim válasza:
igen velem is volt ez így 21f, volt egy csaj, teljesen átlagos, de bejöttem neki, aztán ismerkedtünk és most beleszerettem, és teljesen gyönyörűnek találom, persze ő már nem tervez velem semmit szerintem
3/6 anonim válasza:
Én legfőképp a belső alapján választok. Persze ha valaki min 150 kg, vagy hiányos a fogazata (elöl), akkor annak sajnos valóban mindegy mennyire szimpatikus...
4/6 A kérdező kommentje:
3.
Miért pont elöl?
Annak van a legkevesebb funkciója. Legfontosabb fogak a rágó, örlő fogak.
2014. máj. 26. 14:14
5/6 anonim válasza:
Nem. Inkább ha teszetosza, életképtelen, gyáva, tehetetlen.
6/6 anonim válasza:
#4, mert az látszik, és visszataszítóan ronda. Az ápoltság meg nálam fontos (pl ne legyen a haja se állandóan zsíros, meg ne legyen áporodott testszaga)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!