Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek? (tőbbi lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? (tőbbi lent)

Figyelt kérdés

187cm magas vagyok,barna szem,fekete hajam van!Izmos testalkat mert szoktam edzeni.Dolgos,nem vettem meg a melót nem vagyok naplopó és fénysebeséggel visssza szoktam irní,kedves megértő aranyos vagyok. És senkinek nem tetszem!

15F

2016. aug. 25. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy miért nem kellesz másoknak nem a hajszínedből fogjuk megtudni. Kép az arcodról esetleg?
2016. aug. 25. 10:20
 2/8 A kérdező kommentje:
2016. aug. 25. 10:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Hajadon valtozhatnatnal ... 😊
2016. aug. 25. 10:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jól nézel ki, nem ezen fog múlni. Vagyis lehet nekem van fura ízlésem (mert ezt már sokszor megkaptam...) de akkor is :D De egy srác nem abból áll hogy hogy néz ki, meg kedves megértő aranyos. Sebki sem CSAK kedves megértő aranyos. Az egész minden számít egyben. De hát próbálkozz lányoknál, biztos lesz valaki akinek bejössz :)
2016. aug. 25. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
15 évesen mit dolgozol?
2016. aug. 25. 12:47
 6/8 A kérdező kommentje:
Kőszi ment a zöld pacsi! Úgy értettem hogy pl.:Segítek sokat paraszt melók vagyis értitek.... Jó persze akkor irom igy:Kedves megértő,szeretheni való,ugyehát a segitőkész,eggyűt értő! Hogy érted hogy a hajjadal kezd vmit?
2016. aug. 25. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Pl. Korodbeli fiuk , hosszabbra hagyak a hajuk es egy kicsit oldalra belenyiratnak
2016. aug. 25. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem az a Style-Nem igen jön be :_)
2016. aug. 26. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!