Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleges gyerekes vagyok? (többi lent)
nyár eleje óta igyekeztem le küzdeni és nagyából sikerült legyőznöm félelmemet nőktől ismerkedek mert szeretnék párt találni komolyab kapcsolathoz és eddig 3-an mondták rám hogy gyerek vagyok mert szeretem az animéket nézni meg minden kinek segíteni aki kéri meg hogy a tanulást az iskolaidőben fontosnak veszem és kezdek el bizony talanodni hogy folytasam a pár keresést próbáljam még vagy hagyam abba keresét?
21F
Nem gyerekes az, hogy animéket nézel, én is szeretem őket és nagyon sok középkorú szintén, mindenkinek megvan a maga hobbija :)
Természetesen folytasd a pár keresést, biztos találsz olyat akivel megtalálod a közös hangnemet.
21/L
Mégis hol laksz? És nem kell félne: az anime nézése miatt nem leszel gyerekes. Esetleg animés lányoknál kéne próbálkozni, néha elmenni egy conra, anime-rendezvényre (tudtommal Budapesten és Debrecenben vannak a nagyobbak), és hátha találsz egy lányt.
Aki a helyesírását kritizálja:
"diszleszia-ám van"
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!