Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit rosszul csinálnék?
Volt egy másfél éves kapcsolatom, közös megegyezéssel váltunk szét.(Ennek is kicsit több mint egy éve.) Azóta két lánnyal randiztam, az egyik azt állította, hogy túl "jó" pasi vagyok hozzá, pedig 2x randiztunk, aztán elhívott egy harmadikra is ezt követően,de ugyanazzal vetett neki véget.(Mivan?) Harmadik csajjal januárban randiztunk, de könnyűvérűnek tűnt így hagytam. Véleményem szerint mindkét lány élvezte a társaságom, de mégse vagyok olyan népszerű köztük. (Vagy csak nem tudok róla haha....) Előbbit úgy értem, hogy alapjáraton senki se keres addig, amíg én nem érdeklődöm iránta. Lehet betudható annak, hogy visszahúzódó, csendes vagyok az iskolában? Barátaimnak két embert tekintek, de velük nem járok nagyobb társaságokba, így nehezen ismerkedem új lányokkal. Jó tanuló vagyok, egyetemre megyek jövőre, ha minden jól megy.(Mellékesen 187 cm magas /86-88 kg, barna hajú, zöld szemű. 17F )
Azt még hozzátenném, hogy mindig igyekszek jó, érdekes, változatos randikat szervezni, amit a lánnyal csak helyben közlök. Amúgy kb. 1 éve le is szólítottam két lányt (egy rendezvényen voltam önkéntes, és nagyon mosolyogtak) kedvesek voltak, a nekem tetszőnek a számát is elkértem, hívásra nem vette fel, chaten beszéltünk, de nem volt érdeklődő ott.. Chatelni amúgy se szeretek.. Nehezen nyílok meg más emberek előtt, de ha sikerül, akkor a javát leküzdöttem.
Is-is, kosárlabdázok. (Nem versenyszerűen.)
Nem látszik rajtam, hogy 87 kg vagyok, sokak szerint 70 körüli. Hasamon van egy kis felesleg, de nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!