Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érezzem magam a visszafogottság miatt?
Figyelt kérdés
Igazából csak azt szeretném, hogy elmondjátok a véleményeteket. 14/l vagyok nem volt még barátom, most nem akarok állszentkedni szóval, sok fiúnak bejövök a barátnőim szépnek tartanak, de én még nem csókolóztam és sztm egy évig még nem is szeretnák. Az a baj, hogy lassaan ez már kezd gáz lenni, mert az osztályban 15 lány van, 15/14 csokolózot már szóval rajtam kívűl mindenki. 15/6 már nem szűz.
Segítsetek rosszul érzem magam nagyon, de a büszkeségemet meg akarom tartani.
2016. júl. 4. 22:35
1/4 anonim válasza:
Carjad le a külvilágot. A saját belső elvárásaidnak felelj meg; mindenkinek nem tudsz, közben ha megpróbálnád, akkor meg el is veszítenéd önmagadat, nem tudnád, hogy a sok álarc közül melyik vagy te. Csak annyira figyelj, hogy ne árts másnak. Te az te vagy, és nem mindenki más, tehát nem is tudnál full olyan lenni mint mások; örülj neki, hogy egyéniség vagy, és nem mész a tömeg után, csak azért, mert most az a trend. Te egy különálló lény vagy, egy különnálló személy, fogadd el magadat, és törjél ki a külső elvárások meg elnyomás alól. Ja és te se küzdjél önmagad ellen, mert az fájna. Szóval ne csináld. Ha neked nincs most igényed párkapcsolatra, akkor hadd tudjad már, hogy neked mi a jó, és ne kívülről akarják már megmondani, rádkényszeríteni, ráderőltetni azt, amik ők maguk. Vagyishogy amilyenek. Fogadd el magad, ozt cső.
2/4 anonim válasza:
Tartsd is meg! attól mert a többi osztálytársad cikiz téged mert neked még egyik sem volt,attól nem leszel gáz.Ha meg ezeket megtennéd ,akkor bocsi,de szerintem te is 1 bolond tini lennél a többi között(akk lennél gáz),biztos nem akarod,sok tini ezzel rontja el az első csókot,szexet h ő se lógjon ki a sorból,mert megszólják :/ Majd ha úgy érzed h van vlki aki megéri tessék,de szerintem várhatsz még vele
3/4 anonim válasza:
" de én még nem csókolóztam és sztm egy évig még nem is szeretnák"
ÉS? Akkor ne tedd. Az osztálytársaidnak semmi közük hozzá, hogy te miket csinálsz.
És az egyenesen szánalmas,hogy már 6-an nem szűzek...
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm.Most beszéltem a barátnőmmel először erről és megnyugtatott meg ti is köszi.
2016. júl. 4. 22:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!