Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek cselekedni. Segítene valaki?
én is féltem, és amikor néha sikerült összeszednem magam, akkor magamban csodálkoztam, hogy jé, ez nem is olyan rossz, illetve a visszautasítás sem olyan szörnyű, mint ahogy képzeltem, hisz ő csak egy szimpatikus idegen.
Amúgy mindenkinek meg kell tanulnia elviselni a visszautasítást, tehát ezt nem érdemes megpróbálni megúszni. Odamész, ha visszautasít, legalább lesz egy ilyen tapasztalatod is, mert most még csak fantáziálsz róla, hogy az milyen lenne, ami nem biztos, hogy reális.
A visszautasítás további előnye :-), hogy kiderül, hogy neki nem is tetszel, és akkor lehet mást keresni. Míg ha nem deríted ki, akkor lehet, hogy ő is eleped érted és akkor eltöröm a lábad! ;-)
5. vagyok, nem vagy csúnya, különösebben jóképű sem sztem, de ápoltnak tűnsz, és az is fontos a lányoknál.
44f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!