Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megtalálni a 16 év körüli lányokat, ha nem egy buliban keresem öket?
Ezalatt a kevésbé alkoholista, inkább romantikus lányokat értem. De most komolyan, az ismeröseim között szinte csak ilyenek vannak, az osztályomban meg van pár rendes lány, de igyakszem nem löni házinyúlra...ja, és az internet elég tág, szóval aki ezt írná, az kicsit pontosítson :)
16F
Mindig olyan fiút kerestem, akivel a könyvtárban egyszerre nyúlunk a Tűz és jég dala könyvei valamelyike után:) ( ez csak vicc volt :D de azért elég király lenne :D )
Sajnos eddig még elkerült :')
Na jó :D viccet félre téve... könyvtárban, esetleg kávézókban/ sütizőben. Esetleg parkban vagy Tisza/Duna parton üldögélő lányokat szólíts le :D
#7 nem arra gondoltam :O hanem arra hogy oké jó duma az hogy mindig inkább a játszótéren unatkozol amikor már anyukád is bulizni küld... de mi a mögöttes tartalom :D?
#11 melyik könyvtárba jársz :D? elmegyek és ha bármikor valaki kivesz egy olyan könyvet akkor kicsavarom a kezéből ;P
ééééssss hogy legyen értelme a kommentnek:
-Ha már nagyon el vagy keseredve akkor ajánlom a társkeresőket
F/17
Háát nem tudom. Nálam pl. a leszólítás nem jönne be az utcán. Könyvtárban vagy valami közösségi helyen talán igen, de utcán.. Hiába lennél szimpatikus, nemet kapnál. Inkább kerülj olyan helyzetbe, hogy beszélgetni kezdhess vele - pl. az előző mondta, azt a könyvet olvassa, amit már te is ismersz; a moziban azt a filmes plakátot nézi, amit te; sorban álltok már jó ideje és a cukrászda még mindig nem nyílt ki vagy a nő csak perlekedik a pénztárossal, nem tudom.. Szóval ezekkel témát tudsz keríteni
Remélem segítettem valamit :)
Ebbol a szempontbol normalisnak mondom. Magambol kiindulva, baratokkal kavezo vagy cuki, vagy mozi, szinhaz, meg amugy varosban barhol :)
Majdnem 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!