Szeretném megtalálni a tökéletes farmert! Mindig kitágulnak rajtam a farmerek, aztán trottyosak lesznek, pedig eleve kicsit kissebbet veszek. Szűk szárút szeretnék. Irigylem azokat a lányokat akiken passzentosan állnak a gatyák. Mit tegyek?
En az osszes gatyamat a H es M be vettem mar tobb eve hordom oket es allnak mint Katiban a gyerek...
Talan a minoseg a titka vagy ,hogy 40fokon vannak mindig mosva ,mert melegebb hofokon elernyed a gumirozas es lottyedt lessz a tartasa.
Nana! Szerintem ott van a legtobb valasztek!
En slim fitet hordok ,de az is olyan mint a skinny.
hordj jeggings-et (farmer kinézetű leggings). nekem is ugyanez volt a problémám. beletörődtem már h farmerek kinyúlnak. főleg a h&m ami azért nem is a legjobb minőség.
ha azt akarom h teljesen passzentosan álljon akkor jeggingset veszek fel. van olyan ami egész vastag, és egészen hasonlóan néz ki, van zsebe meg minden.
De az megsem farmer!
A kerdezo farmert szeretne,en a HM be vettem es irtam evek ota feszul mint amikor vettem.
Mangoban kissé drágák, de nagyon jó minőségűek a farmerek. Igaz, 2 darabot vettem csak onnan, ha jól emlékszem, 13 ezer forint körül volt az áruk darabonként, de azok 6 és 7 éve megvannak, kifogástalan állapotban. A fekete farmernek sem kopott ki a színe.
Zarában én csak rossz minőségűt vettem, azt nem ajánlom.
A Tally Weijlből van 3 nadrágom, azokkal sincs semmi baj, nem tágultak ki, nem koptak meg, tehát azt is ajánlanám.
A H&M-ben vettem olyan farmert, ami fél év után foszladozni kezdett, és olyat is, aminek 1 év után sincs baja rendszeres hordás mellett. Szóval ezt annyira jó szívvel nem ajánlanám, de egy próbát szerintem mindenképpen megér.
8-as! Honnan latod, hogy lepontoztak?
Amugy en mit szoljak, aggodnom kene?
Te most versenyben vagy ? Vagy miert olyan nagy baj ha nem 100-on vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!