Szeretném megtalálni a tökéletes farmert! Mindig kitágulnak rajtam a farmerek, aztán trottyosak lesznek, pedig eleve kicsit kissebbet veszek. Szűk szárút szeretnék. Irigylem azokat a lányokat akiken passzentosan állnak a gatyák. Mit tegyek?
Éppen nem sztreccseset kell venni, mert az nyúlik ki seperc alatt. Az igaz kemény, merev farmer anyag nem tud. Az 20 év után lefoszlik nemes egyszerűséggel a viselőjéről. :D Sajnos szűk fazonban viszont baromi kényelmetlen lenne, nem is nagyon lehet kapni.
A h&m meg mióta minőség? Makó Jeruzsálemtől...
Vegyél pont jó méretet és mosd gyakran - mosás után picit összébb szoktak menni. Persze nem mindegy, milyen programmal, milyen mosószerrel mosod, mert az is rövidítheti az élettartamát. De ezektől a fast fashion meg kínai vackoktól ne várj sokat, évekig csak akkor tartanak, ha van mellette 10 másik nadrágod is használatban. Ha kinyúlt, vegyél másikat - akcióban annyira nem veszélyes az áruk se. Sajnos a mai világban minőséget elvétve találsz.
Nekem abszolút kedvencem a Levi's farmer, már jó párat összegyűjtöttem belőle. Lehet, hogy drágább mintha kínai üzletben vásárolnád, de sokkal tartósabb is, évekig tudod hordani és nagy a választék is, szóval biztos megtalálnád az alakodhoz passzolót.
Amúgy amit az egyik előző hozzászóló írt, a jeggings tényleg jó megoldás lehet, nagyon kényelmes és nem nyúlik ki túl hamar sem.
Ne mondjad már, hogy nem gumisat kell! Nekem is az van, és nem nyúlik ki, mert rugalmas.
Az igazán "kemény" farmerben meg sem tud majd mozdulni, ha szűket akar :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!