Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megtalálni a 16 év körüli lányokat, ha nem egy buliban keresem öket?
Ezalatt a kevésbé alkoholista, inkább romantikus lányokat értem. De most komolyan, az ismeröseim között szinte csak ilyenek vannak, az osztályomban meg van pár rendes lány, de igyakszem nem löni házinyúlra...ja, és az internet elég tág, szóval aki ezt írná, az kicsit pontosítson :)
16F
Sehol. Ezek a lányok otthon ülősek inkább, meg nem inkább a családjukkal vannak, mint haverokkal.
Vagy városban kávéznak, vagy talán még a neten találhatsz ilyen lányt. 18/f
Itt gyakorin 👌
De am igen. A normalisakat nem buliban lehet megtalalni. Otthon vannak, v elmennek strandra/ sutizni a barátokkal:)
Legtobb bulin mar nem csak alkohol fogy,hanem sutiznek ott is:DDD
viccet felreteve,tenyleg eleg nehez,nekem idaig nem sikerult xd
Mindenhol
Hobbik: spor, zeneiskola stb.
Könyvtár
színház
mozi (romantikus filmre menj be, ha romantikus lányt keresel :) )
.
.
.
Hat en eleg normalisnak mondom magam (nem ego :D). Ezert magambol kiindulva a normalis lanyok a varosba setalgatnak beulnek egy sutire vagy inni valamit, moziba, jatekterem...szerintem ilyesmi helyeken probald meg :)
15/L
Barátokon keresztül
Suliban
Játszótéren
Koripályán
Strandon
+Neten ne reménykedj szerintem
#7 -es ez nagyon aranyos tőled de elárulnád hogy mi a mögöttes tartalom :D?
F/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!