Szép, kedves, okos és visszafogott lányokat hol lehet megtalálni?
Figyelt kérdés
Már rég óta gondolkozok azon hogy hol lehetne ilyen lánnyal összejönni. Aki megfelelt a kritériumoknak az már rendszerint foglalt volt.
Minden tanács jól jön, de ha valaki magára ismerne és lenne kedve ismerkedni az is írjon nyugodtan.
F/21. BP
2014. júl. 23. 07:43
2/13 A kérdező kommentje:
Akkor szűkítem a kört. Budapesten vagy annak közelében élő és magyarul beszélő legyen az illető :)
2014. júl. 23. 07:51
3/13 anonim válasza:
Így nehéz lesz :-P ... Több paradoxont is megfogalmaztál a kritériumok között ...
5/13 anonim válasza:
tulajdonképpen miért is keltünk fel ilyen korán?
6/13 anonim válasza:
valóban az egyetemeken sok szép, csinos csaj van, köztük vannak nagyon okosak és szorgalmasak, akiknek van céljuk, vagyis céltudatosak, általában azok a lányok, akiket leköt a tanulás, visszafogottak, nehezebben nyílnak meg, szerények, viszont kedvesek és segítőkészek, nálunk ez gimiben is így volt. volt egy-két csaj, akik kitűnőek voltak és rájuk ezek a tulajdonságok mid-mind illettek, az biztos, h ritka az ilyen lány, de a jó hír az, h van, úgyhogy sok sikert! ;) 19/F
7/13 A kérdező kommentje:
Igen. Egyetemeken vannak, de sajnos nem gépészen... Az meg hogy elbandukoljak mondjuk kgk-ra vadászni az elég furán venné ki magát szerintem.
2014. júl. 23. 08:19
8/13 anonim válasza:
:D megértem :) nekem annyiból jobb, h orvosin sok a lány, elnőiesedett a szak, így sok csinos doktornéni jelölt közül lehet válogatni, de nyugi, még nagyon fiatal vagy, csakúgy mint én (19 vagyok), meglátod h nemsokára lesz egy párod, aki majd megfelel neked :) csak türelem ;)
9/13 A kérdező kommentje:
Remélem igazad lesz. :) esetleg akinek a barátnőjére ráillik ez a pár tulajdonság, az megírná, hol találkoztak?
2014. júl. 23. 08:48
10/13 anonim válasza:
rám illenek ezek a tulajdonságok:)
ha gondolod irj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!