Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire magas a 2m egy fiúnál?
Figyelt kérdés
205 cm magas vagyok testsúly 100 kg de szerintem egyáltalán nem vagyok dagadt. Lányok nektek mennyire jönnek be az ilyen magas vagy mackó testű fiúk?
15f
2016. aug. 1. 09:28
11/20 SIDLER22 válasza:
Én 185 cm vagyok és 65 kiló. Na már most ha hozzám kb a mellkasomhoz ölelkeznek a lányok akkor neked hova ölelkeznének? Mondjuk egy fele akkora lány mint te hova kerülne a feje? Inkább nem mondom.
12/20 anonim válasza:
#11 vannak ám lányok 160 felett is :"D
Kérdező! Tényleg egyre több a magas lány (170-180+) nekik tuti be fogsz jönni. Az a 100kg ekkora magasságnál meg szépen eloszlik. Apám is ekkora, csak egy 20kg-val nehezebb, na rajta már azért meglátszik picit. 16/L
14/20 anonim válasza:
Semmi baj a magassagoddal
Ez nem fog a baratnokeresesben akadalyozni, sot ez csak elony (:
15/20 anonim válasza:
Úristen.
Ha még a fejed is jó akkor valószínűleg körbe rajonganak téged a lányok.
Imádom a nagyon magas srácokat, én mondjuk csak 170 vagyok, de akkor is.
16/20 anonim válasza:
Basszus be se férnél az ajtón!!! Én 13/f és 167cm.
17/20 anonim válasza:
Bazzdki. Irigyellek. A legtöbb lány állva le**pna téged..
18/20 anonim válasza:
Nagy mázlista vagy, sztem örülj neki :D
14F 173 cm
19/20 anonim válasza:
Én 16 évesen voltam annyi, azóta nőttem kb 10 centit, most 20 vagyok és már nem növök szerencsére. Azért van ám rossz oldala is, nehéz ruhat venni, buszon elférni, fejed bevered stb stb de gondolom ismerős helyzet :D
20/20 A kérdező kommentje:
Igen :D A metrón minden nap beverem a fejem.
2016. szept. 12. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!