Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire magas a 2m egy fiúnál?
205 cm magas vagyok testsúly 100 kg de szerintem egyáltalán nem vagyok dagadt. Lányok nektek mennyire jönnek be az ilyen magas vagy mackó testű fiúk?
15f
Szerintem ez egy nagyon jó magasság egy fiúnak, felnőtt férfinek is. Mondjuk lehet, hogy még nőni is fogsz.
A súlyod egyáltalán nem sok a magasságodhoz, szóval nem hiszem, hogy mackós vagy, inkább nagydarab. Sportolj, hogy jó formában legyél.
Tetszeni fog a csajoknak. Főleg manapság a lányok is egyre magasabban, szóval értékelni fognak egy magas fiút.
Úristen.. Az igeen:))
Azért elég ritka az ilyen magas fiú, nekem bejönne, mert én is magas vagyok:)
205 centi azert az durva:o
Ehhez nem sok a 100 kilo koruli suly
Tok jo, hogy ilyen magas vagy
Az biztos, hogy nem ugy.kell majd valogatnod a lanyokat, hogy nehogy magasabb legyen nalad:D
Én 150 centi vagyok csak... :D Nem azért, de megnézném hogy melletted hogy nézek ki... :D
15/L
MIT ESZEL? Tudnom kell. 8 év a javamra fél méter a javadra. Hát ezek a mai tinik
.😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!