Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/7 anonim válasza:
Sokan kifejezetten a kicsit teltebb lányokat szeretik, nekem is csak olyan barátnőm volt eddig :)
4/7 anonim válasza:
kérdés, hogy mennyire "duci", azért valljuk be, vannak fokoztok!
én nem bírom a sáskaszerű lányokat, szeretem, ha egy csajnak van melle, van feneke, de az gáz, ha egy annyira duci, hogy formátlan.
5/7 anonim válasza:
Van esélyük... :)
Nekem személy szerint jobban tetszenek a picit teltebb alkatú lányok, mint a nagyon vékonyak :)
De nyilván a kövérek nem jönnek be, szóval a picit duci tényleg picit duci legyen, ne pedig kövér.
6/7 anonim válasza:
Van esélyük. Nálam pédául a kövér lányok is bejönek. :)
7/7 anonim válasza:
Nálam nem picit van esélyük.
Strandra hiába megyek ott szinte csak vékony lányok vannak..
Ha valaki szeretne ismerkedni nyitott vagyok rá.
Picit ducibb lányokat szívesebben átölelem stb :)
19/f Szabolcs-Szatmár-Bereg.megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!