Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszek a duci lányoknak?
" Miért nem tetszek a duci lányoknak?"
"Nem vok jóképű..."
Következő
1.A duci lányoknak is ahogy a vékonyaknak van egy bizonyos ízlésük pasik terén tehát vagy tetszel egy adott lánynak vagy nem(alkattól függetlenül).Nem hiszem hogy egyetlen duci lánynak sem tetszenél viszont minden normál testalkatúnak igen vagy fordítva.Szerintem ez egyénfüggő és nem a kilókon múlik.
2. Ha túl jóképű vagy akkor talán az riasztja el őket,nem mernek közeledni,nyitni feléd mivel nincs önbizalmuk(habár nem minden duci lány küzd önbizalomhiánnyal,de a többség szerintem igen)
3."vok"...Lehetsz akármilyen jó pasi,ha így írsz nem tudlak tisztelni.És ha nem tisztellek nyílván nem is akarok tőled mást sem mivel számomra a tisztelet nagyon fontos.De lehet hogy ezt csak én látom így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!