Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelent-e valamit ismerkedésnél...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent-e valamit ismerkedésnél, ha nincs Facebook fiókom?

Figyelt kérdés
Illetve van, de sosem használom és hamarosan törlöm, mert semmire sem használom. Csak megfigyltem, hogy ha összehaverkodok valakivel akárhol, akkor jön a "jelöljük be egymást Facebookon duma", ami még azért is gáz, mert nem használok okostelefont, mivel a legtöbb törékeny és 1-2 napot bír bekapcsolva, míg a régi téglatelefon heteket is és nem törik. Ezt meg ha nekiállok megmagyarázni szerintem totál gyökérnek néznek vagy minimum flúgosnak. Ráadásul aki még megpróbált megleresni ezen a közösségi oldalon annak még sosem sikerült, mert mint írtam már nem használom és 3 ismerősöm van körülbelül. Lenéznek-e emiatt a csajok vagy csak okostelefonnal és minimum 300 ismerőssel megy? 18 éves vagyok. ;)

2016. júl. 18. 17:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tökre pozitív, hogy nem lógsz állandóan a fészen, és nem mész a divat után. Ezzel nem akarok senkit se megsérteni, szóval bocsi , ha mégis sikerült, tényleg bocsi. Meg én amúgy szeretem az elvonulós, elmélkedős emberkéket. De a partiarcok is lehetnek jófejek, csak lehet, hogy ők pl nem annyira megértők. De én mondjuk speckó nem vagyok egy "buli közepe"-figura, szóval nálam még előny is, hogy nem annyira a virtuális térben szeretnéd kiélni a közösségi életedet; meg hogy nem érdekel semmilyen esetleges népszerűségi meg menőségi verseny. Hogy ez nem hoz lázba, hogy minden egyes perced megoszd, hanem inkább ottvagy és megéled a dolgokat igazán. Szóval szerintem ez tök jó.
2016. júl. 18. 19:01
 12/13 anonim válasza:
100%
Én szeretem a közösségi oldalakat. Ott olasom a legfrissebb híreket a nagyvilágból (mert tv-t nem nézek), a távolabbi barátokkal-rokonokkal is ott tartom a kapcsolatot. A munkatársakkal ott dumaljuk meg mikor menjünk ki focizni a pályára (mivel vanak akikkel ritkabban találkozom személyesen), barátokat-haverokat könnyebb összerántani egy spontán sörözős éjszakára, esetleg random rámírnak menjek már mert lent vannak a grundon. Olvasok érdekességeket is mint pl egy régen kihalt cápafaj aminek körfűrész állkapcsa volt, vagy belefutok egy filmbe amit pont adnak a moziban. Stb. Számos előnye is van.
2016. júl. 18. 23:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy vannak előnyei is persze, főleg ha ott vannak a haverom is. Nem zárkózom el teljesen tőle egyébként, de jelenleg nem sok mindenre használom. :)

Köszi a válaszokat. ;)

2016. júl. 19. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!