Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent-e valamit ismerkedésnél, ha nincs Facebook fiókom?
"Nem is az, hogy lenéznek, hanem inkább fura. Nem azért írom, mert ez rád igaz lenne, csak általában, akinek fiatalok közül nincs facebookja, valami fura benne."
Az miért baj, ha valaki fura? Nekem az jön le abból, amit írtál - de javíts ki, ha tévedek -, hogy a "fura" szó valami rosszat jelent, ezzel pedig mélységesen nem értek egyet.
Kérdező: Szerintem a lányok többségét zavarná (nem a lányokat akarom szidni, ugyanez igaz a fiúkra is), de az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Biztos van olyan is, akit ez nem érdekel, sőt, olyan is, akinek ugyancsak nincs Facebook fiókja.
17/F, akinek van Facebookja, de ritkán használja
Nekem sincs Facebookom. De lenéznek miatta.
Volt, hogy elkezdtem itt beszélgetni egy sráccal, megtudta, hogy nincs Facem és egyből bedilizett. Már nem tudtunk normálisan beszélgetni, pedig azelőtt kedves volt.
Szóval számomra hátrány. És még nem cáfoltak rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!