Ismerkedésnél mennyire számít hogy milyen egy srác facebook profilja?
Ez függ attól is, hogy a lányt mennyire érdeklik ezek a dolgok.
Engem pl teljesen hidegen hagy ez a facebook őrület, valaki meg él-hal érte.
Figyelj haver,én élőben nem nézek ki rosszul,sőt,magas,izmos,jóképű,de magasról teszek a fb-ra,egy sz*r régi képem van kinn,de sokaknál kizáró ok,akikkel személyesen jóban vagyok,be sem jelölnek,mert ciki a profilom.Ismerek olyan csajt,aki addig nem jött össze egy neki tetsző sráccal,amíg az nem rakott fel normális profilképet,amin minimum 50 lájk van :)
Szóval nagyon számít nekik,gondolj bele,akikkel ritkán találkoznak élőben ismerősök,csak fb-n láthatják mi újság,ha szar a profil,megmondják milyen nyomival jár,ő meg hiába bizonygatja,hogy nem nem.Meg menőnek kell lenni fb-n,nem hiába nyomnak fel minden nap új képet a csajok és várják a like-okat.Likemérő alapján rostálnak néha.
4. Meg 5. Abszolút egyetértek valetek.
Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert az egyik haverom most jött össze egy gyönyörű lánnyal, mégpedig facebookon ismerkedtek össze. A csajnak bejöttek a srác képei , és fordítva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!