Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ide jönnek hirdetni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ide jönnek hirdetni magukat a 20-30-asok?

Figyelt kérdés
Az még oké, hogy jönnek válaszolgatni, tapasztaltabbak. Mert ha nem jönnének tipikusan a vak vezet világtalant "szindróma" lenne. De azt nem értem, hogy társkereséshez miért ide jönnek? Kifejezetten ott van ahhoz a felnőtt párkapcsolatok kategória, vagy kettővel feljebb a szexualitás. Nekik a kislányokban (mert férfiak:/ szoktak jönni) mi a jó?

2016. júl. 16. 09:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
A tizenéves lányok el vannak ájulva tőlük pusztán a koruk miatt, és hogy egy ilyen korú férfi szóbaáll és szimpatizál velük, úgyhogy könnyű őket szédíteni, a férfiak pedig tudják hogy így könnyebben megkaphatják őket mint bárkimást a világon. Persze ne általánosítsunk, csak azt a lányt lehet aki nem képes egy pillanatra sem gondolkozni, az okosabbja kiválóan el is hajtja az ilyeneket a túróba.
2016. júl. 16. 09:20
 2/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha tinit keres... Te azt hol keresnéd?

23/F

2016. júl. 16. 09:24
 3/13 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként lányok is gyakran tévednek el, egy 22-25 éves miért hiszi még mindig tinilánynak magát?

De teljesen igazad van ez 20 éven felülieknek ott van a saját kategória.

2016. júl. 16. 09:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan 20 év felettiek akik tinikre vadásznak. ennek több oka is van, ugye tapasztalatlanok, és befolyásolhatóak, meg sokan úgymond azért is buknak a tinikre mert könnyen átformálhatják a stílusukat ahogyan nekik tetszik. Ezt is egy 28 éves kollégámtól hallottam aki kifejezetten ezért bukik a 17-20 év közötti lányokra.

Én 24 évesen inkább a velem egykorú vagy nálam pár évvel idősebb nőkért vagyok oda.

2016. júl. 16. 09:45
 5/13 A kérdező kommentje:

#2, ez a kérdésem lényege. Minek egy tini egy 30 évesnek?

(De lentebb kaptam már választ)

2016. júl. 16. 09:51
 6/13 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Személy szerint én azért kedvelem jobban a fiatal lányokat, mert nincs még annyi a szívüket, és a lelküket ért sem, mint a saját korosztályomban.

A szűzesség is előnyös.

Ráadásul tényleg sokkal könnyebben formálhatók mind az életben, mind az ágyban... Előnyükre.

A világlátások is sokkal szabadabb, és derűsebb.

Személy szerint is olyan 16-20 éves barárnőt tudnék elképzelni magam mellett.

23/F

2016. júl. 16. 10:10
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert még esélyes, hogy senki más nem dugta meg és talán szűz... :D
2016. júl. 16. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert síkh_lyék. Azt se tudják, melyik kategóriában vannak. Vagy tininek képzelik magukat? Szánalmas. 20-tól mindenki mehet a felnőtt párkapcsolatokhoz.
2016. júl. 16. 11:06
 9/13 A kérdező kommentje:
#6: Miért akarod megváltoztatni őket?
2016. júl. 16. 12:20
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

mintha ez fordítva nem fordulna elő...18 as kategóriában kérdést ír ki(még meg is ad magáról ilyen adatot hogy 18/L)

aztán priviben kiderül hogy csak 16

2016. júl. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!