Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan foglalják el magukat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan foglalják el magukat azok akik tudják hogy nekik nem lehet párjuk?

Figyelt kérdés

Mit csináltok nyáron?

Nem rossz valentin napon?

Vagy ha láttok egy csinos lányt vagy fiút akkor bennetek is rossz érzést hoz elő a tudat hogy ő nektek nem lehet?

Főleg olyanok válaszát várom akiknek barátai sincsenek, mert nekem sincs egy sem.

Hogy tereljem el a figyelmemet a lányokról nyáron?

Mert annyira bánt hogy nekem nem lesz. :(

17/f

2016. febr. 12. 18:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem hogy én sporttal próbálom, de közben is mindig a lányokra gondolok.
2016. febr. 12. 19:00
 2/18 anonim ***** válasza:
87%
Hm... Én egész nyáron olvastam,zenét hallgattam. Nekem a barátok jobban hiányoznak, mint egy kapcsolat, de nem tudok mit tenni, ha egyszer nincsenek. Abban bízom, hogy majd az egyetemen szerzek barátokat. 16/l
2016. febr. 12. 19:06
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem is tudom, próbálok nem gondolni rá, de akkor is szörnyű:(
2016. febr. 12. 19:16
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Játszok, tanulok, edzek. Nekem nem is az a baj hogy "nem lehet" párom, hanem hogy akit én szeretnék, annak barátja van. :)
2016. febr. 12. 19:20
 5/18 anonim ***** válasza:
58%
Nézz sorozatokat, vagy animét. Akkor jó eséllyel a sztorira figyelsz, és nem arra hogy van -e valakid. De azért érdemes kerülni a romantikus témájúakat, mert arról nyilván eszedbe jut a dolog.
2016. febr. 12. 19:25
 6/18 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy valakinek nem lehet párja? Dehogynem! Nem kell töketlennek lenni és a TV előtt és a zenéken sírni. Össze kell szedni magad és elmenni kondiba, parkokba meg ilyenek. Vagy miért nem lehet párod? Mi az oka? Én sem vagyok egy model alkat, söt alacsony, dagadt vagyok és a fejem se a lányok álma de mégis van valami. Nem a plázákban és a diszkókban kell keresni a lányokat ennyi! :D
2016. febr. 12. 19:35
 7/18 anonim ***** válasza:
sportolok net zenéket írok el vagyok kell a fenének barátnő ma már az luxus cikk
2016. febr. 12. 19:36
 8/18 anonim ***** válasza:
valami->valakim*
2016. febr. 12. 19:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Dolgozok az elvonja a figyelmem és elfáradok, szabad időbe rosszabb, neten lógok, itthon csinálgatok ezt-azt, házias vagyok, segítek bent is takarítani és a kertben is van meló. De vannak időnként hogy rámjön a nőhiány, főleg éjjel, van, hogy nem is tudok aludni a hiány miatt. Szörnyű az érzés, hogy be kell látni, nem tudsz nőzni, nincs akivel jól érezd magad. Ismerkedni nem tudok, se szórakozó helyen se másutt.
2016. febr. 12. 20:06
 10/18 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet??
2016. febr. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!