Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan foglalják el magukat azok akik tudják hogy nekik
nem lehet párjuk?
Figyelt kérdés
Mit csináltok nyáron?
Nem rossz valentin napon?
Vagy ha láttok egy csinos lányt vagy fiút akkor bennetek is rossz érzést hoz elő a tudat hogy ő nektek nem lehet?
Főleg olyanok válaszát várom akiknek barátai sincsenek, mert nekem sincs egy sem.
Hogy tereljem el a figyelmemet a lányokról nyáron?
Hát b@ssz@m meg miért ne lenne neked csajod? menjél városba szórakozzál, legyen tánc aztán majd jön vki...elegem van már az ilyen taknyos-gerincűekből NEM ÚGY KELL KINÉZNED MINT AZOK A CSÖRGŐ CSONTÚ, 25 ÉVET MEGÉLŐ BEDROGOZOTT MEG BESZTEROIDOZOTT DIVATDIKTÁTORT MEG PÁVÁT! LÉGY ÖNMAGAD, NE BAROMKODJ A KÜLSŐD MIATT, ELÁRULOM A KÜLSŐ CSAK A SAJÁT PÁVA FAJTÁJÁT ÉRDEKLI! ISMERKEDJÉL!
2016. febr. 12. 21:04
12/18 anonim válasza:
Az a baj h leértékelitek magatokat ilyen fiatalon
Nekem se volt még pasim 16 évesen de nem vagyok beijedve.
Régen elég önbizalom hiányos voltam de ez már a múlté.
Persze azért érezzétek jol magatokat barátnő nélkül is, de ha bedumaljatok magatoknak hogy ebből ti nem kaptok attol nem lesz jobb. Ha kicsit csúnyák vagytok akkor meg egy kis alakítással lehet rajta javitani meg látszódjon az önbizalom
2016. febr. 12. 21:16
13/18 anonim válasza:
Engem csak az bant, hogy akit mindennel jobban szeretek, az nem tudja ertekelni ezt es a barmokkal van egyutt, akik egyaltalan nem szeretik es csak a kulseje miatt kell neki(k). A nyaram meg tokeletes baratno nelkul is. Haverokkal elmegyek focizni, wot-ozunk.
2016. febr. 12. 21:25
14/18 anonim válasza:
Én nem vagyok pávás kinézetű, 20 fölötti vagyok, vékony alkatú 56kg. Átlagos kinézetűként és vissza húzódóként nem vagyok bejövős, ha nyomulok csaj után, akkor leráz, vagy semmibe néz, kiröhög mit akarok tőle.
2016. febr. 12. 21:29
15/18 anonim válasza:
Hát ha ez segít akkor én 19 vagyok szűz még csókolni sem csókoltam meg senkit. Viszont van 2 barátom csak elköltözés miatt eltávolodtak... Zavar e a valentin nap? Nem haverokkal leszek egyik a jäger a másik a jack daniels :D. Nyár a legjobb az életben! Ha nem lenne nyár nem tudnék motorozni menni. Húú nagyon várom már hogy megpörgethessem a nagy dögömet :D amúgy annyi más elfoglaltság van... Ilyenkor télen pl edzeni járok nagyon jó dolog meg főzök nekem megfelelően hogy mégis csak olyat egyek amit szeretek is :D de ha van hó akkor elkérem a fatertól a kocsit aztán eldriftelgetek elég jó szórakozás. Most mit depizzek azért mert nincs bnőm? Nem érdemes! Jó nyilván jó lenne de ha nem hát nem :)
2016. febr. 12. 22:27
16/18 anonim válasza:
Ha Nick Vujick összeszedett egy nőt, neked is menni fog.
(Egyesek számára felkavaró lehet, így inkább csak reggel keressenek rá akik nem ismerik. Vagy akkor se.)
2016. febr. 12. 22:47
17/18 piriiiii válasza:
Miért ne lehetne párjuk?
Ez olyasmi, mint a liszt/tejérzékenység? Csorgatjátok a nyálatokat a finom sütikre, mert, ha esztek, rosszul lesztek? Vagy mi? Nem teljesen értem.
2016. febr. 19. 09:52
18/18 anonim válasza:
Pedig sokaknál így van, nem jövök be egy lánynak sem, se szépnek, se nem szépnek, csak a külsőt nézik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!