Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, akik csúnyának érzik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik csúnyának érzik magukat, mi ennek az oka? Mivel nem vagytok megelégedve?

Figyelt kérdés
2016. márc. 27. 00:23
1 2
 1/13 Fruzs33 ***** válasza:

Azok a lányok,akik csúnyának érzik magukat(én is) annak az az oka,hogy nincs önbizalmuk.Illetve nagyon kicsi szinten van.

Amúgy sokan mondták már,hogy az vagyok.

A bal szememnél van egy nagy anyajegy.

2016. márc. 27. 00:30
 2/13 A kérdező kommentje:
Pedig az az anyajegy még aranyos is lehet. :)
2016. márc. 27. 00:46
 3/13 anonim ***** válasza:
Azért érzem csúnyának magam mert sűrűn mondják ezt mások. Sokan piszkálnak a suliba azzal, hogy van rajtam 3-4 kiló felesleg. A szőke hajamba is sokszor belekötnek és sűrűn aláznak meg szőke nős viccekkel a barátaim előtt. Néha még a barátaim is mondanak ilyeneket. Egyébként nagyjából semmivel sem vagyok megelégedve. Maximum a szeplős arcom az ami szép rajtam. Azt sokan dicsérik rajtam.
2016. márc. 27. 00:57
 4/13 A kérdező kommentje:
Pedig így látatlanból is úgy érzem, hogy nincs igazuk.
2016. márc. 27. 01:06
 5/13 anonim ***** válasza:
Alapvetoen mikor egyedul, otthon a tukorbe nézek, nem latom magam annyira szornyunek (de azért normalisnak sem, inkabb olyan csunyacskanak, de elfogadhatonak), viszont amikor a suliban megnézem magam a mosdoban, vagy barhol mashol, egyszeruen hanynom kell. Hajasnak, es pattanasosnak latom magam, kusza fogakkal es szénakazal hajjal, aki valami eszméletlen modon kancsal... Itthon meg valamiért teljesen mas.. Persze, probalok tenni ezek ellen, sportolok, fogszabalyzom van, mindenféle kencét hasznàlok a pattanasokra, amit a gyogyszeresz kiirt, kozmetikushoz jarok, a szemem is megmutottek mar, szemtornazok is, a hajammal meg sokat nem tudok kezdeni, mert gondor:D Vasalni meg nem fogok, fontosabb az egeszsege, es az apoltsaga.. De mindezek ellenére valamiért ugy erzem semmi valtozas, ugyanolyan ocsmany vagyok mint amilyennek szulettem. (Ezt egyedul itthon érzem maskepp.) Szoval fura ez..:)
2016. márc. 27. 01:31
 6/13 anonim ***** válasza:
Igazából sok minden nem tetszik magamon, és sajnos ez gyakran elnyomja mindazt, amiért becsülöm magam. Érdekes, mert tudom, hogy sok ember szépnek, csinosak, vidámnak lát engem, de annyira sok trauma és bántás ért... És valahogy azt nem tudom elképzelni, hogy valakinek pont rám lenne szüksége, mert sajnos sokkal inkább a hibáimat látom, és ezt kellene megváltoztatnom, ami pokolian nehéz, mert úgy érzem, hogy elapadtam, pedig tudom, hogy nagy vízesés lehetnék.
2016. márc. 27. 01:34
 7/13 anonim ***** válasza:

3as a szeplokert én is oda vagyok :)cukiii ;)

16F

2016. márc. 27. 01:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Én egyszer gyönyörűnek látom magam, egyszer borzasztónak. Függ ez ruhától, hangulattól, hogy hogy áll a hajam :D szerintem azért, mert míg a barátnőimnek mondogatják, hogy ők szépek, engem inkább kihagynak. Én is pattanásos vagyok, meg enyhén szeplős, de a patik tűnnek el szerencsére. Néztem már az arcom darabokra bontva, vagyis csak a szemem, csak az orrom, csak a szám, ezekkel külön nincs baj, de együtt... Felesleg nincs rajtam, pedig kajálok mint állat, ez egy nagyon jó dolog :D 14/L
2016. márc. 27. 10:54
 9/13 Adelll ***** válasza:
Hat en a testalkatommal nem vagyok megelegedve. Lehetnek sportosabb. Meg valahogy az arcom se olyan jo egybe. Fogaimat se szeretem.a borom nem pattanasos igy ha kijon egy ketto akkor szornyen erzem magam. De ez az egesz hangulattol fugg. Jol oltozkodok,es van hogy tok szepnek erzem magam viszont ha elfoh a magany ugy erzem szornyu vagyok es azert nincs senkim.
2016. márc. 27. 12:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Az emberek - főleg a lányok - sokszor túl kritikusak magukkal szemben.

Higyjétek el, amit most felsoroltatok, és hátránynak írtatok le, azok elképesztően aranyosak tudnak ám lenni! ;-)

2016. márc. 27. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!