Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy fiú már túl sokszor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú már túl sokszor mondogatta azt magának hogy úgysem lesz barátnője akkor már tényleg így lesz?

Figyelt kérdés

Régen depresszios voltam és nagyon sokszor azt mondtam magamnak hogy úgysem tetszem senkinek,úgysem lsz barátnőm,úgyisis egyedül halok meg.

Utana kigyogyultam a depresszióból,de még mindig mondogattam.. utána lett egy hosszabb időszak amikor mindig azt gondoltam hogy nekem isesz barátnőm,úgyis lesz,tetszem a lányoknak,en is kellek valakinek.

Utána mivel nem tortent semmi így inkább nem is mondtam semmit...azt sem hogy nem lesz azt sem hogy lesz...

Miután ezután sem tortent semmi ezért bénának éreztem magam és megint nem bíztam benne hogy lesz és megint elkezdődött az hogy szomoru vagyok hogy senkinek sem kellek.

Alapból nem vagyok negatív csak a lányok terén... mert semmi jó nem tortent még velem lányokkal kapcsolatban.

Tudom sok múlik a kinezeten,de az a baj én csúnya vagyok. (Legalábbis annak látom magam...pedig sokszor bebeszeltem magamnak hogy helyes vagyok.)

Így már felesleges próbálkozni?

Mostanában rám jön az érzés hogy el kellene kezdeni próbálkozni barátnőt keresni,de utána mindig eszembe jut hogy felesleges,mert túl sokszor mondtam már azt hogy nem fog sikerülni.

De mondom..alapból mindenben tok pozitív vagyok,de a lányoknál nem. :( Pedig minden álmom egy barátnő.

17/f

2016. júl. 11. 23:35
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez túl hosszú, szóval a válaszom az ember olyan, amilyennek elhiteti magát saját magával.. GOndolg azt, hogy te mindent lányt megkaphatsz, de nem lesz így, de legalább lesz ahhoz erőd, hogy egyet szerezz .-.
2016. júl. 11. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj, csak találsz egy nap egy barátnőt, maradj pozitív, nem kell feladni még akkor se ha véletlenül vissza utasítanak ^^

Velem is kb ezek a problémák vannak csak az h sok fiú bántott régebbe a suliban csufoltak... stb és én ez miatt vagyok önbizalom hiányos még is pozitívan gondolkodog h egynap biztos találok valakit ^^

17l

2016. júl. 11. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Külsőt érintő bizonytalanságon szívesen segítek, mutass egy képet, vagy mondj egy híres embert, akire hasonlítasz, és adok neked tippet, hogy lehetnél előnyösebb.

A többit illetően, ha minden álmod egy barátnő, akkor össze kell jönnie, ám én nem hiszek neked. Szerintem neked minden álmod olyan férfivá válni, aki megérdemel egy barátnőt. Igazam van? ;)

2016. júl. 11. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:

#2 vagyok persze h elírok valamit ..

*gondolkodok

2016. júl. 11. 23:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Rengeteget számít a kisugárzás, és ha azt gondolod neked nem lehet barátnőd, akkor bizony ezt mutatod a lányok fele, ha elhiszed, hogy neked sikerülhet, akkor meg többen fognak érdeklődni utánad.
2016. júl. 11. 23:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen tudom jól hogy amit gondolok magamról az leszek és olyan lsz a kisgarzasom,de éppen ez a baj...túlságosan régóta és sokszor mondtam ezt magamnak hogy nem lehet. :(

Ezért nem merek kezdeményezni mert félő hogyha már ennyit mondtam hogy nem lesz így már nagyon rossz a kisugárzásom és így már felesleges.

Pedig nagyon orulnék egy barátnőnek.

2016. júl. 11. 23:56
 7/9 anonim ***** válasza:
Szedd össze magad és változtass, csak így lehet eredménye a dolognak.
2016. júl. 11. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemrég "randiztam" egy 17 éves fiúval aki kiköpött te. Pedig nekem a határozott férfias jellemek a vonzóak, de ő elvarázsolt. Csak meg kell várnod a megfelelő lány. Ő az egyetlen akiért hajlandó vagyok összeszedni magam és lépni. Te is megtalálod majd.
2016. júl. 12. 02:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Osztálytársam lány, és ugyanez volt vele. Egy hónapja van barátja.

Nem, nem lesz így :P

2016. júl. 13. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!