Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan 14 év fölötti...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan 14 év fölötti fiu, akinek még nem volt barátnője?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok? Mit gondoltok, mi lehet ennek az oka?
2016. jún. 12. 13:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy még nem találtam meg a megfelelő személyt. Úgy vagyok vele, hogy inkább legyen egy hosszú kapcsolatom, mint sok rövid. 17/F
2016. jún. 12. 13:11
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem tom..

17/f

2016. jún. 12. 13:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. 20 éves vagyok. Gátlásos, visszafogott, enyhén aszociális, önbizalomhiányos srácként először a fejemben kéne rendet tennem. Egyszerűen a viselkedésemből, a kisugárzásomból látszik, hogy nem vagyok rendben önmagammal. Általában észre sem vesznek, tökéletesen beleolvadok a tömegbe. Másfelől akiknél meg próbálkoztam így, vagy úgy, de elhajtottak. Majd meglátjuk, hogy mit tartogat még a jövő
2016. jún. 12. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:

17/f

Az az oka, ami az első válaszolónak is, nem láttam még meg azt a lányt akit igazán tudnék szeretni.

2016. jún. 12. 13:29
 5/13 anonim ***** válasza:
18/F, azért mert rengeteget vagyok itthon és nem túl gyakran mozdulok ki, és azért mert a rövid haj tetszik a lányokon, azokból pedig elég kevés van. De lehet hogy közrejátszik a fogszabályzóm is és az hogy nem sportolok semmit már jó ideje.
2016. jún. 12. 13:35
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem sem volt még. 17/f Az ok pedig,hogy régen egy felszínes gyökér voltam,most pedig az hogy régen találkoztam olyan lánnyal akivel vonzalmat éreztünk egymás iránt.
2016. jún. 12. 15:09
 7/13 Firedoom ***** válasza:
Jelen, 19. Nem talaltam meg meg azt a lanyt akivel elkepzelnem az eletem, nameg ne tudom, hogy hol ketessem.
2016. jún. 12. 16:43
 8/13 anonim válasza:
Jelen, 19. Nem talaltam meg azt a lanyt akivel elkepzelnem egy hoszabb kapcsolatot.
2016. jún. 12. 23:38
 9/13 anonim válasza:
Sorry elirtam az elözöt 18 vagyok.
2016. jún. 12. 23:38
 10/13 anonim ***** válasza:
29%
Úristen de hülye kifogások! :D "nem talaltam még meg az igazit..." Hagyjátok már! Biztos vagyok benne, hogy mind Pc-s játék függők vagytok! A Call of Duty téma nem érdekli a lányokat!! Még az "igazit" sem! :D Nem azzal van a baj, hogy nincs barátnőtök, hanem hogy az "igazit" keresitek. Egyrészt 17évesen minek még igazi? Ha meg is talánátok sem lenne életre szóló kapcsolat. Inkább később keressétek meg őt, amikor már felnőttetek hozzá és meg tudjátok becsülni egymást! Persze gondolom este a "sátor" alatt is az igazira gondoltok :D
2016. jún. 13. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!