Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár hete ismertem meg a páromat. Szeretkezés közben az ex barátnője nevét mondogatta. Bocsássak meg neki vagy felejtsem el?
Lehet h naon megszokta régen h azzal a exbnőjével volt "ugy", és így megszokta h szex közbe az ő nevét mondja, de nálad nem is akarta!nem kell annyira haragudni rá!!!:)
Bocsáss meg neki,de ha még 1-2 ien előfordul akko már ne bocsáss meg neki....!
Pár hete ismerted meg. Azt gondolod, hogy egy új szerelem egyetlen gombnyomásra eltöröl mindent ami az ember életében addig történt?
Én közel egy évig dolgoztam rajta, hogy kianalizáljam a pasimból az előző barátnőjét. Akihez már valóban nem kötötte érzelem de 5 évig voltak együtt. Az alatt annyi beidegződés, annyi rutin keletkezik. Gondolkodj felnőtt módra. :) Nem kell hisztériázni mert ezzel csak görcsöt okozol benne is. Egyébként is ostoba dolog.
Az én szerelmemnek nagyon jól esett, hogy sokat beszélhetett az előző kapcsolatáról. Úgy érezte, hogy különleges nő vagyok akivel ilyet is lehet. Elmélyült tőle a kapcsolatunk. És ráadásul sokat tanultam belőle! :D
Hiszen akaratlanul elmondta, hogy mit nem szeret, mi fontos neki, miktől érezte magát elhanyagoltnak, mire vágyott volna a szexben stb. Nem mondom, ,hogy nem kellett hozzá lelkierő de nagyon jó személyiségfejlesztő gyakorlat volt mindkettőnknek.
Szerintem gondold át. És azt is, hogy vajon az egész életedben ilyen módon (hisztivel) akarod-e kezelni a konfliktusaidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!