Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan lányok, akiknek nem számít a külső?
#20: Úgy értem, miaz ,amit rondának tartanak rajtad.
Eláll a füled? Kapa fogad van? Nagy az orrod? Kancsal vagy? Tyúkmelled van? Nyúlszájad?
Kérdezd meg tőlük..
És van olyan fiú akinek nem számít a külső?
Azért szerintem olyan ember nincs akinek ne számítana...biztos hogy neked is számít
gondolj bele nem hiszem hogy te odamész egy 150kg-os lányhoz aki 2 hónapja nem mosott hajat...szóval gondolj csak bele...
Kérdező! Elmesélek neked valamit. Régen (13-14 lehetteml beszélgettem egy jófej, kedves, aranyos fiúval. A barátnőmnek mikor meséltem róla azt mondta örül. Aztán mutattam egy képet és kinevetett. Én meg szépen visszamondtam a randit mert a barátnőm szerint nem volt helyes. Ha ez eszembe jut jön hogy pofánverjem magam.
És mások is. Mennek ilyen buta barátnő feje után, ahelyett, hogy magukra hallgatnának. Remélem egyszer felnőnek.
Azóta már jártam egy sráccal és össze is vesztem a barátnőmmel emiatt. Azt mondta, idézem: "mit eszel rajta, nem látod hogy néz ki?". És ennél a pontnál szépen elküldtem melegebb éghajlatra.
Kellett egy kis pofon, hogy az értékrendemet felállítsam de szerencsére sikerült és másodjára nem estem bele abba a hibába amibe kisp*öcskoromban.
Ha szeretnél küldhetsz priviben képet, márcsak tanácsadás miatt is mert valamelyest értek a szépséghez mert ez lesz a szakmám.
Az írásod alapján értelmes embernek tűnsz és ezért bosszantó ami történt veled.
Én csak 16 éves vagyok, és elszomorít, hogy a 20-as korosztályból vannak még lányok akik úgy gondolkodnak mint egy 13 éves. Most jutottam el arra a pontra mikor rájövök hogy mennyire gyerekes voltam 14 évesen és most sem vagyok felnőttesebb, csak tudom a hiányosságaimat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!