Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan normális, kedves lányok, akik nem a külsőt nézik és, akik a sok lány szerint rondának tartott fiúkkal is ismerkednének?
Pacsit :D
Nem vagy egyedul ne aggodj, en is igy szoktam jarni..
Mindenkinek számít a külső. olyat keress, aki jóképűnek lát.
Viszont emellett a belső is fontos számukra, szóval ha depressziós, önbizalomhiányos, határozatlan fiúcska vagy, még kevesebb az esélyed.
Haver,te is csak olyan lannyal kezdesz akire-kicsit durvabban fogalmazva- feláll a farkad.
Külső vonzalom nelkül NINCS kapcsolat. Az a baratsag.
Nem hiszem hogy beoeobalkoztal mar a 90 kilos tüsihaju,goth Bözsinel.
2-es nagyon jól mondja.
Ha jó a dumád, az is sokat dob a dolgon.
Ne olyan lányoknál próbálkozz akik a pávákra mennek.
Vannak kedves lányok, de szerintem ne neten ismerkedj. Járj el szórakozni, nem feltétlen bulizni. Mozdulj ki otthonról. Élj a hobbidnak, ilyenkor télen pld menj el korozni. Ne neten próbálj ismerkedni. :) Tudod személyesen mindenkinek van egy egyedi megjelenése, kisugárzása, ami a képekből nem jön át.
Én sohasem néztem a külsőt, hanem akivel elkezdtem beszélgetni és megtetszett a személyisége azután már a külsejét is tökéletnek láttam, és tudom, ez tényleg hülyén hangzik, de így van. Ha megtetszik egy srác azért mert kedves, rendes, okos, udvarias, megértő akkor utána folyamatosan azt mondogatom a barátnőimnek, hogy "nézzétek már milyen jól néz ki", meg "úristen, de jó pasi" ők meg ugye mindig elmondják, hogy "nem, nem az" De nekem az és kész. :D
Uhh, ez egy kicsit össze-vissza lett, de szóval a kérdésedre válaszolva, normális vagyok, mondjuk, és kedves is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!