Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy a volt baratnojevel költözik ossze?
A baratom a volt baratnojevel akar osszebutorozni,normalis ez? Nekem o azt mondta semmit nem akar a csajtól mar es nem is akar megcsalni nem azert koltozik vele ossze,hanem mert igy olcsobb es felajanlotta neki a segitseget a csaj..
Viszont a csaj is azt mondta hogy ne aggódjak nem akar semmit mar a baratomtol,csak mint ember fontos neki,es segit neki ha tudd ! Es hogy barmikor oda mehetek aludni vagy barmi,es hogy o megerti hogy nekem ez nem tetszik..
Mellesleg alitolag csak jobaratok maradtak,mindennap beszelnek .. szoktam a csajjal beszelni sziveseb segit ha ugy van nekem is pl mikor osszeveszek a baratommal:)
HELP letezik hogy tenyleg csak baratok es csak en reagálom tul? :SS
Esetleg költözz össze a barátoddal te, és akkor ugyanúgy eljöhetne otthonról, de mégsem kéne az exe segítségére szorulnia. Ez a megoldás nem játszik nálatok?
Ha már mindenképpen dobbantani akar otthonról a barátod, azért mégis csak jobb lenne, ha veled bútorozna össze, ha már egyszer te vagy a párja, nem? Próbáld megbeszélni vele, hogy költözzetek inkább ti ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!