Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan ( fiatal ) férfiak ( 18-25 ) akiknek a belső egy kicsit is fontosabb, mint a külső?
Olyan férfiak, akik nem a mostani tucat lányokat ( 1 kiló smink, derékig érő hosszú haj,leggings,karon hordós táska, térdig érős sötét fekete vagy zöld kabát, stb.)szeretik?
Vannak, akik nem a topmodell, pálcika alkatú lányokat, hanem mondjuk a normális vagy max. +5-10 kg plusszos lányokat is szeretik ?
fúj, kövér lány nem kell, sajánlom, ha én tudok vékony lenni, akko ra lány is tudjon már vékony leni
25f néger keverék
Igen, léteznek.
A természetesség nagyobb érték, mint az 1 kiló smink.
21/F
Passz. Aki ezt állítja (mint pl a barátom), ő is ugyanúgy megfordul a k...ák után az utcán, akiken alig van ruha, ellenben 20 kg smink van, és ha nekem van valami, ami nem tökéletes, akkor azt mindig szóvá teszi, meg hogy igénytelen vagyok. (az már nem számít, hogy lehet, nem tudok a problémával mit kezdeni) :)
Tehát, nagyon meg kell találni az ilyeneket, mert sokan kamuznak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!