Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek valahol a világban olyan lányok, akiket nemcsak a külső vagy a pénz érdekel?
Léteznek. :)
Nehéz találni, mert ha egy srác egyszer talál egy ilyen lányt, az többé nem ereszti, ezért jár belőlük kevesebb az utcán, mint pénzéhes magamutogatókból.
Az ilyen lányokat sem a külsejük alapján fogod megtalálni.
Szerintem a világban általában kevés az olyan ember (férfi vagy nő, tökmindegy), akit olyan szinten nem érdekel a külső, hogy nézhet ki bárhogy az illető, ő elfogadja. Valaminek, BÁRMINEK lennie kell, ami tetszik rajta. A szeme, a mosolya, bármi. Az mindenkit érdekel, és most nem arról beszélek, hogy meghatározott pontok szerint értékel, x cm magas, ennyi karkörméret, tudjistenmilyen kockák, nem. Arról beszélek, hogy mindenkinek fontos, hogy az ember, aki mellett kiköt NEKI SZEMÉLY SZERINT valamilyen formában bejöjjön és vonzalmat tudjon belőle kicsiholni. Mindenkinek fontos a külső, olyannal jóérzésű ember már csak a másik miatt sem jön össze, aki számára egyszerűen taszító.
A pénz is érdekel mindenkit, csak kérdés, milyen mértékben. Ha a lánynak kell fizetnie a te megélhetésedért, az gondolom probléma. Ha néha egy randi közben nem mehettek el spontán fagyizni, mert nincs pénzed, szerintem az is nagy hátrány tud lenni. És nem azt mondom, hogy az összes hülyeségét, hobbiját, új ruhatárát te fizesd ki neki, hanem néha valami apróságra meghívni, vagy még azt sem, de legalább ne verjen a földhöz egy csokor virág a szülinapján. Nem beszélve arról, ha te magad gyakorlatilag az utcán élsz, vagy valami putriban 5 másikkal egy szobában, csótányok között. Az neked sem jó, de ha a lány netalán a jövőre is tervez, akkor a különköltözés, családalapítás szempontjából főleg problémás.
Mindenkit érdekel a két felsorolt dolog, olyat nem találsz, akit egyáltalán nem. A kérdés az, hogy mennyire?
Igen, engem néha a külső is, de sokkalta többször a belső érdekel.
by:
Dr. Nagy Nikoletta
Igazságügyi patológus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!