Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi a sorrend egy férfinál: személyiség - pénz - külső vagy külső - személyiség - pénz vagy pénz - személyiség - külső?
ha egyéb értékrendetek van akkor azt írjátok le légyszíves
hablaty (semmitmondó) válaszokra nem vagyok kíváncsi, csak olyanra amiből okulni lehet
1. személyiség
2. külső
a pénz az csak egy plusz, de nem befolyásol, bár ezt senki nem fogja elhinni nekem, mert minden pasi azt hiszi, h a nők nek az a legfontosabb
20L
Külső-személyiség-pénz
Külső: nyílván nem fogok összejönni egy ronda pasival, aki egyáltalán nem tetszik, csak azért mert pénze van.
Személyiség: Ha úgy beszél velem, mint egy kutyával, vagy ha egy anyámasszony katonája szintén nem fogok vele összejönni, mert van büszkeségem és emelett egy férfi legyen férfi.
Pénz: ha van pénze, nem biztos, hogy azt rám fogja költeni, illetve zavarni is, ha mindenre ő hívna meg, én meg ott állnék, mint egy automata és nyelném a zsét. És lehet a későbbiekben még a szemere is vetné, hogy mindent ő fizet- hát kössz nem, én is megtudok dolgozni a pénzemért. 21/L
külső - személyiség - pénz
Bár én úgy gondolom, hogy a személyiség és a külső igen szoros kapcsolatban állnak, nem biztos, hogy így elkülöníteném. Nem kell nekem egy görög isten, csak tudjam elképzelni az illetőt páromként, viszont hiába áll előttem a megtestesül álom férfi, ha személyiségre egy nulla. Tehát nekem ez a két tulajdonság szorosan összetartozik.
Pénz... Én nem fogom azt mondani, hogy nem számít! Nem kell hogy valaki kő gazdag legyen, de jusson néha egy-egy programra. Nem gond, ha az én részemet én állom, nem vagyok élősködő, de ne üljünk mindig otthon a pénzhiány miatt!
ha külsőre nem tetszik, hiába a jó személyiség, ellenben ha külsőre tetszik, és a személyisége nem okés nekem, arra nem lehet alapozni
tehát a külső és a személyiség fej fej mellett az első helyen, kezdetben, később a személyiség maximálisan átveszi az első helyet
a pénz nagyon hátul van a rangsorban, elég annyi, hogy megéljünk, többre nincs igényem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!