Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális fiúk! Nektek bejönnek az antiszociális lányok?
ha egezs nap gépezek anak számitok?
de teleg en tök jol elvok, jobb ez mint minden nap részegen hagyünni!
Az 1-es azt se tudja, hogy mi az de mindegy!
Igen bejönne egy Antiszociális személyiségzavarral rendelkező lány nekem, mert hogy ő megértene! De te gondolom a kockákra gondoltál, az pedig asperger szindrómának hívják :3
17F
Nem attól, hogy trauma érte! Általában az ilyen emberek a társadalom mocskai, alkeszok, csövesek meg ilyenek! Mielőtt valaki kiír valamit legalább nézzen már utána! Jah és nehezen fejezik ki az érzelmeiket, sőt egyeseknek nincs is!
17F
azta rég láttam ilyen buta embert mint az elöttem lévő:)
congrats!
Kedves 8-asnak üzenem:
Az antiszociális személyiségzavar vagy szociopátia, (angolul Antisocial personality disorder) a nemzetközi betegség-osztályozási rendszereknek megfelelően a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. Az antiszociális személyiség a „nem szeret, nem szorong, nem tanul” negatív triásszal írható le a legrövidebben.
BEILLESZKEDÉSI ZAVAR! = TÁRSADALOMBA NEM TUD BEILLESZKEDNI
Még mindig nem tudják az emberek melyik szó mit jelent, de azért nem kell úgy osztani az észt, hogy te is rosszul tudod (#8)...
Nagyon nagy különbség van aközött hogy valaki aszociális (fosztóképzővel), vagy antiszociális (ellentétes jelentésű előtaggal). A kérdező legfeljebb aszociális lehet. Az antiszociális emberek mentális betegek, gyilkosok, szadisták, stb... a társadalomra veszélyes emberek. Ettől anti- (szociális).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!