Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Antiszociális lányt hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antiszociális lányt hogyan kell felszedni?

Figyelt kérdés

A csajszit már jó pár éve, látásból ismerem de a nevét azt nem tudom, tudom melyik faluba lakik, és tudom azt is hogy mikor melyik busszal megy haza.

2 szer már mellé ültem. De zenét hallgatott.

Nagyon jól néz ki, határozott tekintete van, és még valami a szép csajokat megnézi felszállás közben.

2016. febr. 20. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
6%
Antiszociális? az milyen
2016. febr. 20. 14:47
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Miből vontad le, hogy antiszociális? Legközelebb, ha mellé ülsz, kérdezd meg, hogy meginna e veled egy kávét? Erre majd reagál valamit.
2016. febr. 20. 14:51
 3/15 anonim ***** válasza:
6%
Úgy, mint a többit, mivel minden lány azt mondja magáról, hogy antiszoc...
2016. febr. 20. 14:52
 4/15 A kérdező kommentje:
JAJ BA SSZÁTOK +! 90%-hogy Antiszociális, higgyétek el!
2016. febr. 20. 15:00
 5/15 anonim ***** válasza:
21%
Antiszociális? Tehát agresszív, bunkó, nincs benne empátia?
2016. febr. 20. 15:16
 6/15 anonim ***** válasza:
42%
Hány évesek vagytok?
2016. febr. 20. 15:27
 7/15 anonim válasza:
71%
Hát az ilyen párkapcsolatoktól irgalmazzon meg az ember.
2016. febr. 20. 15:52
 8/15 anonim válasza:
0%
Az ilyet inkább hanyagold, tiszta időpocsékolás. Ha tetszenél neki, már ő csapná a szelet (tapasztalat)
2016. febr. 20. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
63%

Én inkább a kérdezőt hanyagolnám... :D (a csaj helyében)

Bocsi, de nekem az a véleményem, hogy ha kiírsz IDE egy ILYEN kérdést, akkor számolnod kellene azzal, hogy mindenkinek lehet más a véleménye, amit le fog írni, mert ezért van az oldal. Másrészt, ha zavar, de mégis kiírtad, akkor legalább normális hangvételben közöld ezt velünk.

2016. febr. 20. 16:09
 10/15 anonim ***** válasza:
13%

Antiszoc. jelentése = közösségkerülő, magánakvaló, kevés baráttal rendelkezik, nem jár el sehova stb...

Igazából nem tudsz máshogy közeledni felé, mint egy normális lányhoz, talán annyival nehezebb, hogy tovább tart befűzni. Próbálj meg szemezni vele a buszon, mosolyogni rá, valószínűleg szégyenbe fog jönni, de amikor hazaér átgondolja, hogy: "Hmm, miért is mosolyoghatott rám az a fiú ? Nem is néz ki rosszul, máskor én is visszamosolygok rá". Ez a jobbik eset. Úgy is járhatsz, hogy érdekled, de nem mer mit csinálni, ha közeledsz felé ellök stb, magyarul ez a szopás. Én azt javaslom, mivel nem vagy vele napi szinten kapcsolatba(azaz nem jársz vele suliba, edzésre stb), ezért ülj le mellé és szólítsd le.

2016. febr. 20. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!