Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Antiszociális lányt hogyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Antiszociális lányt hogyan kell felszedni?

Figyelt kérdés

A csajszit már jó pár éve, látásból ismerem de a nevét azt nem tudom, tudom melyik faluba lakik, és tudom azt is hogy mikor melyik busszal megy haza.

2 szer már mellé ültem. De zenét hallgatott.

Nagyon jól néz ki, határozott tekintete van, és még valami a szép csajokat megnézi felszállás közben.

2016. febr. 20. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
21%
Nem. Antiszociális = pszichopata.
2016. febr. 20. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Már bocsánat utolsó, de te nagyon buta vagy... Ha egy kicsit is gondolkoznál, bár üres fejjel nehéz, elismerem, akkor összerakott 2 szót szétszednéd. Anti= valami ellenes, szociális= közösségi. Ilyen egyszerű. De azért ráguglizni is nagyon nehéz tudom.
2016. febr. 20. 18:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Itt azért vannak érdekes figurák.
2016. febr. 20. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Akkor nálad rossz a google.

Antiszociális egy agresszív fellépés a társadalommal szemben. Az aszociális, aki nem vesz részt a társadalomban.

Antiszociális a pasas a villamoson, aki elkezdte rugdosni a székeket a villamoson, mert szerinte nem mentünk eléggé gyorsan, majd elkezdett üvölteni, mikor berregett a csengő, hogy záródik az ajtó. Nem képes a társadalomban normálisan részt venni.

Aszociális az az ember, akit elhívok helyekre, de szívesebben tölti az idejét egyedül, otthon, ezt preferálja a társaság helyett.

2016. febr. 20. 18:39
 15/15 anonim válasza:

Itt tárgyalják az aszociális, és az antiszociális kifejezések közötti különbséget (ebből kiderül, kinek van igaza):

[link]

2016. febr. 20. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!