Antiszociális vagyok?
Figyelt kérdés
Nem járok el bulizni soha.Az alkoholt ki nem állhatom.Utálok táncolni.Csak kondiba járok.Holnap lesz a szalagavató és utána buli,ahol mindenki ott lesz,de én oda se megyek el.De igazából utálom ezt az osztályt.Köcsög az ősszes.Vannak barátaim,akikkel jól elvagyok (pl.tesin egy másik osztállyal vagyunk),jól elbeszélgetek velük,bírom is őket.Meg van,aki el szokott jönni velem a kondiba,meg elmegyűnk külőnböző rendezvényekre.De a bulizás meg az ivás egyáltalán nem hiányzik az életemből.Inni nem bírom meginni se a bort,se a sőrt,a rövidet se nagyon.Utálom az ízét.Diszkoba még soha nem voltam,nem is tervezem.De rockkoncertekre már szívesebben elmennék.2016. febr. 5. 16:34
2/5 anonim válasza:
Én iszok és bulizok helyetted is megígérem :D te meg menjél durcáskodni a kondiba more :D
3/5 anonim válasza:
Látom a fogalmak rendes használata nem az erősséged.
4/5 A kérdező kommentje:
Most mi a bajotok?Megkérdeztem,hogy szerintetek antiszociális vagyok e.Miért nem lehet normálisan válaszolni?Akkor inkább ne is válaszoljatok
2016. febr. 7. 15:00
5/5 anonim válasza:
A hármas azért írta azt, amit, mert összekevered az antiszociális kifejezést a aszociálissal, de szerintem az utóbbi sem vagy, hanem inkább introvertált, azaz nehezen barátkozó, befelé forduló típus. (Sok aszociális egyébként néha azért fogyaszt alkoholt, hogy csökkentse a szorongását.)
Az alábbi oldalon elemzik a kettő közötti különbséget:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!